Egy komoly klubot kapna el Dárdai

2015. May 2. Saturday in Hírek, Német Bundesliga

Salomon Kalou
A Hertha BSC vezetőedzője Dárdai Pál, nem elégszik meg azzal, hogy csapata jól játszott a Bayern München ellen, szeretne egy nagy együttest megverni, és szerinte akár a dobogós helyen álló Mönchengladbach is lehetne az áldozat.

A Hertha a 13. helyen áll a Bundesligában, már hat pontra az osztályozót jelentő 16. helytől, tehát egyre biztosabb a bennmaradás. Nem lesz viszont könnyű dolga a következő fordulóban Dárdai Pál csapatának, hiszen azt a Mönchengladbach-ot látja vendégül, amely a harmadik helyen áll a tabellán, és a legutóbbi öt bajnokijából négyet megnyert, egyet pedig döntetlenre hozott, tehát remek formának örvend.

A Hertha is sokáig veretlen volt, egészen addig, amíg nem jött a legutóbbi fordulóban a Bayern Münchentől elszenvedett vereség, és bár jól játszottak a berliniek, Dárdai nem dől hátra. “A városban mindenki azt mondja, hogy a Bayern München elleni játékunk mennyire jó volt. De engem nem ez érdekel, az már a múlt. Előre kell néznünk. Végre egy nagy csapatot akarunk elkapni” – fogalmazott a magyar szakember, aki egy volt edzőjével Lucien Favre-ral csap össze vasárnap. “Sokat tanultam Favre-tól, meglátjuk, hogy ez előnyt jelent-e majd nekünk” – tette hozzá Dárdai.

A Mönchengladbach trénere nem győzte dicsérni korábbi játékosát, azt mondta, ő mindig is tudta, hogy egyszer edző lesz belőle. “Játékosként mindent jól meg lehetett vele beszélni, ami a futballal kapcsolatos, átlátta a dolgokat, így könnyedén megértette, amit edzőként elvártam tőle” – nyilatkozta Favre Dárdairól, majd a Hertháról elmondta, hogy nagyon nehéz ellene játszani, nagyon szervezett csapat, amely kevés gólt kap, így borzasztóan nehéz meccsre számít.

A vasárnapi meccsen a hazai pályán játszó Hertha győzelmére 15/4, a döntetlenre 13/5, a Mönchengladbach sikerére pedig 3/4 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply