Egy hónapos kihagyás vár Thiagóra

2015. November 19. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Thiago Alcantara
Thiago Alcantarát az Anglia elleni barátságos mérkőzésen kellett lecserélni, a Bayern München egyik sztárjának három-négy hetet kell kihagynia.

A spanyol labdarúgó-válogatott középpályája a múlt pénteki barátságos mérkőzésen Thiagóval állt fel, de az angolok elleni meccs első félidejében már le kellett cserélni a peches játékost. A 27. percben Cazorla állt a sérült helyére, a csereként beállt játékos a 84. percben gólt is szerzett.

A hétvégén az is kiderült, hogy a Bayern München labdarúgójának a jobb térde sérült meg az Anglia elleni találkozón, emiatt pedig jelentősebb kihagyás vár rá. Hétfőn pedig a tüzetesebb vizsgálatok azt is kiderítették, hogy ugyan nem nagy a baj, de a húzódás miatt legalább három hétig harcképtelen lett.

A Bayern München azonnal jelezte, hogy a játékos jelenlegi sérülése nincs összefüggésben a korábbival, Thiago jobb térde miatt hónapokig nem volt bevethető. A bajorok bejelentése szerint a korábban szakadt szalagok sértetlenek, a Barcelona korábbi játékosának így is kell kihagynia. Az előzetes várakozások szerint a Bayern München vezetőedzője, Josep Guardiola nem számíthat a spanyolra a hátralévő két Bajnokok Ligája-összecsapáson, és nagyjából öt bajnokin sem szerepelhet.

A bajorok először szombaton kénytelenek megoldani Thiago hiányát, a Bundesliga 13. fordulójában a müncheniek a Schalke vendégei lesznek: a gelsenkircheni siker szorzója 13.00, a döntetlenre 6.50, a müncheniek győzelmére 1.22 az odds.

A listavezető címvédő előnye öt pont a második Borussia Dortmund előtt, az elmúlt három meccsén egy pontot szerző Schalke visszacsúszott az ötödik pozícióba.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply