A Bayern Münchennel nem tud versenyezni a Wolfsburg

2015. November 19. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Klaus Allofs
Klaus Allofs szerint jelenleg egyik csapatnak sincs esélye a Bundesligában a címvédő ellen, a Wolfsburgnak inkább az a célja, hogy állandóan jó formában legyen.

A Bayern München az elmúlt szezonban is magabiztosan nyerte a német pontvadászatot, Josep Guardiola együttesének végső sikerét nem veszélyeztette semmi. A második helyre nem kis meglepetésre végül a Wolfsburg jutott, kézenfekvő lenne, hogy a klub idén még magasabbra tegye a lécet. Azonban a Wolfsburg vezetése tisztában van vele, hogy a bajor sztárklub egyeduralma egyelőre megingathatatlan, így szóba sem kerül a bajnoknak járó salátástál.

A Wolfsburg ebben az idényben messze el is marad a tavalyi teljesítményétől, már 13 pont a hátránya a listavezetővel szemben, de még dobogós helyen áll. Allofs szerint a lemaradás nem s csoda, hiszen a gárda egyik legjobbja, Kevin De Bruyne a nyáron a távozás mellett döntött.

“Mindig abban reménykedünk, hogy versenyben leszünk a bajnoki éllovassal, de én nem hiszem, hogy ez egy reális elvárás lenne. Az elmúlt szezon második helye, valamint a Szuperkupa elhódítása után sokan mondták, hogy mi leszünk a kihívók, de mi már akkor is jeleztük, hogy nem vagyunk készek erre” – mondta a Wolfsburg sportigazgatója.

A szakember szerint mindenképpen tovább szeretnék építeni a korábban elkezdett munkát, amely tavaly már fényes eredményeket ígért.

“Sok mindent elértünk, BL-szereplés, ezüstérem, kupagyőzelem. Most az a célunk, hogy ezt a teljesítményt állandósítsuk három-négy évig, hogy aztán már minket is a nagycsapatok között tartsanak számon” – mondta Allofs.

A Wolfsburg két vereség után szombaton a Werder Bremen ellen javíthat: a Wolfsburg sikerének a szorzója 1.61, a döntetlenre 4.00, a Werder győzelmére 5.50 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply