Tart Suarez a Real Madrid védelmétől

2015. November 19. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Luis Suarez
Lionel Messi edzeni kezdett, de még nem dőlt el, hogy pályára lép-e a királyiak ellen, az aranylabdás távollétében Luis Suarezre is nagyobb felelősség hárul.

Messi hosszú ideje nem tud csapata rendelkezésére állni, az argentin klasszis még a Las Palmas elleni találkozón sérült meg. Sokáig ügy tűnt, hogy az argentin nem léphet pályára az el clásicón, térdsérülése azonban a megfelelő ütemben javult, így már a múlt héten elkezdhetett edzeni, sőt, már a labdával is dolgozhat.

Válogatottja mindenesetre szerda hajnalban még nélküle szerezte meg első győzelmét a világbajnoki selejtezősorozatban, klubcsapatában azonban eddig is sikerült pótolni. Neymar és Suarez átvette a gólszerzés felelősségét, a Barcelona pedig a gólok terén egyelőre meg sem érezte Messi hiányát.

Suarez nyolc gólt szerzett Messi sérülése óta csak a bajnokságban, ám saját elmondása szerint még sosem került szembe olyan kemény védelemmel, mint a Real Madridé.

“Ez lesz a legnagyobb feladat pályafutásom eddigi szakaszában, a Realé a legkeményebb védelem. Nagyon tapasztalt és nagyon tehetséges játékosok alkotják a védelmet” – mondta az uruguayi, aki azonban mindent megtesz azért, hogy érvényesülni tudjon a királyiak hátsó alakzatával szemben. “Igyekszem majd megtalálni a rést Pepe és Sergio Ramos között.”

A Real Madrid sikerének a szorzója 2.50, a döntetlenre 3.60, a Barcelona győzelmére 2.75 az odds. Az elmúlt fordulóban a Real Madrid kikapott és átadta az első helyet katalán riválisának.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply