Edzőt vált a Valencia

2013. December 16. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Ricardo Costa

A spanyol bajnokság kilencedik helyezettjénél menesztették Miroslav Djukicot, átmeneti jelleggel az utánpótláscsapat szakvezetője, Nico Estevez irányítja a szakmai munkát, ameddig nem találnak állandó megoldást.

 

A szerb szakember a nyáron nagy reményekkel vágott bele a valenciai kalandba, de nem sikerült jól a szezon, ezért néhány hónapnyi türelem után a klub vezetősége megköszönte a munkáját. A Valencia pocsékul szerepel a hazai pontvadászatban, a hétvégén az Atletico Madridtól kapott ki 3-0-ra, a vereséggel visszacsúszott a tabellán a kilencedik helyre.

Hétfőn a valenciai egyesület közleményben tudatta, hogy a vezetőedzővel elválnak a csapat útjai.

“A Valencia igazgatótanácsa úgy döntött, hogy a jövőben már nem Miroslav Djukic a csapat vezetőedzője. Ez egy nehéz nap a klub minden alkalmazottja számára, de lépni kellett. Nagy várakozással vágtunk neki a szezonnak, de jelenleg nem ott állunk, ahol szeretnénk. A fociban sajnos előfordul az ilyesmi+ – kommentálta az edző menesztését Amadeo Salvo elnök.

A Valencia elmúlt három meccsén nem tudott nyerni, csak döntetlent játszott a Király Kupában a harmadosztályú Gimnastic de Tarragonával, majd hazai pályán ikszelt az Európa Ligában az orosz Kuban Krasznodar ellen, ezt követte az Atletico Madridtól elszenvedett vereség.

A Valencia csütörtökön játssza a hazai kupaforduló visszavágóját: a Valencia győzelmének az oddsa 1.10, a döntetlenre 9.00, a Gimnastic de Tarragona sikerére 21.00 a szorzó. Arra, hogy a Valencia mindkét félidőben szerez gólt, 1.40 az odds.

A harmadik vonalban szereplő, a bajnokságban öt meccs veretlen, de így is csak a középmezőnyben tanyázó Tarragona a hétvégi bajnoki fordulóban 2-0-ra nyert a Villarreal II ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply