Norvég edzőt akar a WBA

2013. December 17. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Szombat este óta edzőt keres a West Bromwich Albion labdarúgócsapata, amelynek vezetősége a cardiffi 1-0-s vereség után menesztette Steve Clarke-ot.
Steve Clarke

Clarke sajnálja, hogy nem kapta meg az esélyt a bizonyításra.

A magyar válogatott középpályást, Gera Zoltánt is foglalkoztató együttes 16 forduló alatt mindössze három győzelmet aratott, hat döntetlen mellett hétszer kikapott, a megszerzett 15 pont pedig csak a 16. helyhez elegendő.

“Azt hiszem, hogy befejezetlen ügyem maradt a West Brommal, ezért sajnálom, hogy nem maradhattam a csapat edzője. A szezonban talán irreálisan magasak voltak az elvárások velünk szemben, ez még mindig csak a negyedik egymást követő szezonunk az élvonalban, szerintem az elsődleges cél még mindig a helyzetünk stabilizálása lett volna. Meg vagyok arról győződve, hogy jó úton jártunk” – nyilatkozta Clarke.

A kiesés elől menekülő együttes első számú jelöltje a posztra Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United egykori, norvég válogatott csatára 2011-ben ült le a Molde kispadjára, amellyel már két bajnoki aranyérmet szerzett.

A fiatal szakembert korábban hírbe hozták a Portsmouth, az Aston Villa, a Blackburn és a Sheffield Wednesday csapataival, de ő mindig cáfolta a híreket. A West Bromwich Albion viszont valóban felvette vele a kapcsolatot, a Daily Express úgy tudja, hogy miután lejár a szerződése, nem elképzelhetetlen, hogy enged a nyomásnak, és elfogadva Jeremy Peace klubelnök ajánlatát visszatér Angliába.

A Sun úgy tudja, a posztra felmerült a Real Madrid jelenlegi asszisztensének, Paul Clementnek a neve, de sajtóértesülések szerint esélyes lehet Martin Jol, Mike Phelan és Roberto Di Matteo is.

Ami biztos, hogy egyelőre Clarke eddigi segítője, Keith Downing ül a kispadon, és ő irányítja a hétvégi, Hull City elleni összecsapáson az együttest. A WBA hazai győzelmére 1.83 az odds, a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére 4.33 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply