Drogba ötödik FA-kupa sikerére hajt

2015. January 4. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Didier Drogba
Az elefántcsontparti támadó eddig négyszer gyűjtötte be a rangos szigetországi trófeát a Chelsea-vel, amely vasárnap a Watfordot látja vendégül a sorozatban.

 

A Chelsea nagy pofonba szaladt bele az év első mérkőzésén, Jose Mourinho alakulata alapos verést kapott a White Hart Lane-en. A Premier League londoni rangadóját a Tottenham 5-3-ra nyerte, a Chelsea pedig kénytelen volt megosztani az első helyet a címvédő Manchester Cityvel. Mourinho bandája vasárnap az FA-kupában javíthat, és tarthatja életben a tökéletes szezon reményét: a londoni kékek ugyanis még versenyben vannak az idény mind a négy trófeájáért.

A portugál mester által a nyáron visszacsábított Didier Drogbának komoly tapasztalata van a világ egyik legpatinásabb kupasorozatát illetően, az elefántcsontparti pályafutása során már négyszer emelhette magasba az FA-kupát. Vasárnap a másodosztályban a feljutásért harcoló Watford ellen tehet meg egy újabb lépést a siker felé a londoni együttes, Drogba pedig reméli, hogy csapata segítségére lehet.

“Nagyon örülnék neki, ha még egy FA-kupát hódítanánk el, nagy élvezet lenne megnyerni ezt a fontos trófeát a klubnak és a szurkolóknak. Tudom, hogy a drukkereknek ez különösen fontos, nagy öröm lenne megajándékozni őket azzal, hogy ismét a Wembley-ben írunk történelmet” – mondta Drogba, aki a Chelsea-vel 2007-ben, 2009-ben, 2010-ben és 2012-ben nyerte el a kupát. Ötödik sikere esetén is azonban még messze lenne az FA-kupa eddigi legsikeresebb szereplőjétől, Ashley Cole-tól, aki pályafutása során nyolcszor hódította el csapataival a trófeát.

A Chelsea sikerének az oddsa 1.18, a döntetlenre 8.50, a Watford sikerére 17.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply