Drogba játszhat a Burnley ellen

2014. August 13. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Didier Drogba
Jose Mourinho szerint az elefántcsontparti támadó sérülése nem olyan komoly, mint korábban hitték, így ott lehet az angol bajnokság első fordulójában.

 

Didier Drogba is pályára lépett a Chelsea-ben, amely vasárnap a Ferencváros új stadionjának avatóján szerepelt. A támadó az első félidőben egy rossz mozdulat után a földön maradt, és később az is egyértelművé vált, hogy nem tudja folytatni a játékot. Az elefántcsontparti bokasérülést szenvedett, és eleinte nem lehetett tudni, hogy mennyi időt kell kihagynia, pesszimista elképzelések szerint egy fél szezonon keresztül sem számíthatna rá csapata, ám ezt cáfolta a londoniak menedzsere.

Jose Mourinho kijelentette, hogy Drogba ott lehet társaival a Premier League nyitómeccsén, a hétfőn megrendezésre kerülő Burnley elleni bajnokin.

“Drogba jól van. Mág nem lehet biztosra mondani, hogy hétfőn az egész meccset vállalni tudja, de a klub orvosi stábja mindent megtesz és ő maga is mindenképpen szeretne pályára lépni” – jelentette ki a támadó ügyében Mourinho.

Ugyanakkor a portugál a Real Sociedad elleni felkészülési meccset követően inkább a két gólt szerző Diego Costát dicsérte.

“Diego Costa nem csak a góljai miatt fontos a csapatnak, ő igazi csapatember. Rengeteget kivesz a közös munkából, védekezik, megfelelő a hozzáállása. Ő az a játékos, akit az elmúlt szezonban olyannyira hiányoltunk” – dicsérte az Atletico Madridtól igazolt labdarúgót Mourinho.

A Burnley hétfői győzelmének az oddsa 8.50, a döntetlenre 4.75, a Chelsea sikerére 1.36 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply