A nyitányon nem számíthat az új védőre a Manchester City

2014. August 13. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Eliaquim Mangala
Eliaquim Mangala elismerte, hogy nem lesz százszázalékos állapotban az angol bajnokság nyitófordulójában, így biztosan kihagyja a Newcastle elleni nyitómeccset.

 

A fiatal francia védő az elmúlt szezonokban a Porto védelmének megbízható tagja volt, ennek megfelelően felhívta magára a figyelmet. Didier Deschamps is bizalmat adott már neki, a francia válogatottban már három meccsen pályára lépő hátvéd helyet kapott a világbajnoki keretben is, igaz, egyetlen percet sem szerepelt a francia nemzeti csapatban a brazíliai vb-n.

A Manchester City is látott fantáziát a francia labdarúgóban, akiért egy bonyolult üzlet során a beszámolók szerint több mint 53 millió eurót fizetett ki, ebből a Porto 40 millió euróval részesült. A 23 éves Mangalát azonban megviselték az elmúlt hetek történései, nem is tagadja, hogy hétfői megérkezésével a rendelkezésére álló néhány nap nem lesz elég a Premier League hétvégi nyitófordulójában való szerepléshez.

“Úgy gondolom, hogy még időre lesz szükségem, hogy visszarázódjak a normál kerékvágásba. Ez olyasmi, mint amikor valaki már felépült a sérüléséből, de még kell néhány nap, hogy felvegye újra a ritmust. Minden nap eljárok futni és lejárok az edzőterembe is, hogy mielőbb újra tökéletes formába lendüljek” – jelentette ki Mangala.

A Newcastle vasárnap fogadja a címvédő Manchester Cityt a Premier League 1. fordulójában: a hazai győzelem oddsa 5.00, a döntetlenre 4.00, a vendégek sikerére 1.61 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a két csapat háromszor csapott össze egymással, a két bajnokit és a Ligakupa-meccset is a Manchester City nyerte. Manuel Pellegrini csapata a három találkozón nyolc gólt szerzett és egyet sem kapott.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply