Draxler: El akartam hagyni a Schalkét

2014. February 3. Monday in Hírek, Német Bundesliga

Julian Draxler

Julian Draxler elmondta, hogy a Schalke labdarúgócsapatának vezetősége vétózta meg, hogy az Arsenalba igazoljon, pedig ő szerette volna elhagyni a gelsenkircheni együttest, és Angliában akarta folytatni a pályafutását.

 

Hosszú ideig úgy tűnt, Julian Draxler lehet az Arsenal nagy fogása a téli átigazolási időszakban, ám az üzlet végül meghiúsult. A Schalke 20 éves középpályása a SkySportnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy nem rajta bukott el az üzlet.

“A tény az, hogy Horst Heldt klubigazgató több ajánlatot is kapott értem a télen. Örömmel tölt el ez a tudat. Egy felől ez megmutatja, mennyire tisztelnek a klubnál, még ha Heldt a megkérdezésem nélkül is utasította vissza a megkereséseket” – mondta a 10-szeres német válogatott focista.

“Fogalmam sincs, hogy mit hoz a nyár, szívesen kipróbáltam volna magam Angliában már idén, de egyelőre ezt nem tehetem meg, így profi játékosként csak a jelenlegi helyzetre szabad koncentrálnom. Nehéz hónapok következnek, és szeretnék minél jobb eredményeket elérni a Schalkéval. Ott akarok lenni a válogatottal a világbajnokságon, ennél semmi sem fontosabb most” – tette hozzá Draxler.

Horst Heldt, a Schalke klubigazgatója is elismerte, hogy szerinte sokáig nem tudják megtartani a csapat egyik legjobbját. “A pillanat közeleg, nem kerülhetjük el. Julian Európa egyik legnagyobb ígérete – egy napon bizonyosan elhagy minket, de addig is szeretnénk kihozni a maximumot abból, hogy velünk van” – mondta Heldt.

A szezont gyengén kezdő, de folyamatosan magára találó Schalke a hétvégén hazai pályán 2-1-re legyőzte a Wolfsburgot, így feljött a negyedik helyre a tabellán, a következő fordulóban, vasárnap a tizedik helyezett Hannovert fogadja, a hazaiak győzelmére 1.53, a döntetlenre 4.00, a vendégek sikerére pedig 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply