Rami nagy hasznára válhat a Milannak

2014. February 3. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Adil Rami

Az AC Milan télen igazolt francia védőjével, Adil Ramival elégedett Clarence Seedorf vezetőedző és Adriano Galliani alelnök is.
Azt ugyanakkor mindketten elismerték, hogy az egész csapatnak fejlődnie kell még.

 

Jól mutatkozott be az AC Milan kispadján Clarence Seedorf, hiszen az első két bajnokiját megnyerte, és bár szombaton hazai pályán nem bírt az idén remeklő Torinóval, az 1-1-es döntetlen ellenére a holland szakember elégedett volt a látottakkal.

“Fejlődést láttam a csapat játékában. A Torino egy jó együttes, elégedett vagyok a játékosaimmal. A csapat jól teljesített, nyugodtnak kell maradnunk, de időre van szükségünk. Az átigazolási piac zárva van, minden játékos marad a szezon végéig. Honda nemrég jött Oroszországból, ahol más a futballstílus, így még időre van szüksége, de tegnap jól játszott. Idővel a játékosok összeszoknak egymással. Csak ismételni tudom magam, nem tudunk csodát tenni” – mondta Seedorf, aki beszélt a másik két új szerzeményről, az egyenlítő gól szerzőjéről, Adil Ramiról is.

“Rami kiváló védő, aki a Cagliari és a Torino ellen is jól szerepelt. Nem akartam kockáztatni Taarabt becserélésével, mivel ő még csak most érkezett.”

Adrian Galliani alelnök is kiemelte a francia hátvédet, nem csoda, hiszen a Milan komoly védőproblémákkal küzd, így minden apró jó teljesítmény jól jön.

“A csapat egyre jobb, különösen Rami, ez a második félidőben is bebizonyosodott. Az ellentámadások kockázatosak voltak, de elégedett vagyok. Rami egy nagyszerű védő, aki a jövőben nagy segítségükre lesz. Sokat beszélek Seedorffal, és természetes, hogy ha változik a felállás, akkor új játékosokra van szükség. A játékosok hangulata jó” – foglalta össze Galliani.

“A gól jót tett nekem, hisz 4-5 hónapja már nem játszottam. Ez egy bonyolult szituáció, nem volt egyszerű. Mexést már régóta ismerem, ezért vele ünnepeltem a gólomat” – nyilatkozott röviden maga Rami.

A Milanre a következő fordulóban, szombaton nagyon nehéz meccs vár, hiszen a Napolihoz látogat, a hazaiak győzelmére 2.00, a döntetlenre 3.40, a Milan sikerére pedig 3.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply