Újrajátszás az FA-kupában

2014. February 3. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

John Arne Riise

Kedden játsszák újra az FA-kupában a Fulham és a Sheffield United negyedik fordulós meccsét, a harmadosztályú együttes ezúttal idegenben játszik az első ligában szereplő londoniakkal.

 

A Fulham és a Sheffield United is egy-egy 3-0-s vereséggel hangolt az egymás elleni FA-kupameccsre, a londoniak a Premier League-ben hazai pályán kaptak ki ilyen különbséggel a Southamptontól, így visszacsúsztak a tabella utolsó, 20. helyére, míg a Sheffield a Crewe Alexandra otthonában szenvedett 3-0-s vereséget, és az utolsó előtti, 23. helyre esett vissza. Rene Meulensteen együttese, a Fulham a legutóbbi négy meccséből egyet sem nyert meg, és csupán egy gólt szerzett ezeken a találkozókon.

A két csapat január 26-án lejátszott, negyedik fordulós FA-kupameccsén a tíz emberrel játszó Sheffield sokáig nyerésre állt, ám Hugo Rodallega döntetlenre mentette a meccset, így újra kell játszani a párharcot, ám ezúttal a Fulham lesz a pályaválasztó.

A korábban a Manchester Unitednél is dolgozó Meulensteen nem titkolt szándéka, hogy az FA-kupán keresztül kivezesse a csapatot az európai kupaporondra. Ehhez több új játékost is hozott a Fulhambe, a görög Konstantinos Mitroglou csatárposzton segíthet az együttesen, ő 12 millió fontért érkezett az Olympiakosztól, bár ő nem játszhat a kupameccsen, akárcsak Larnell Cole, Lewis Holtby, Ryan Tunnicliffe, William Kvist és John Heitinga sem, egyikük sem volt ugyanis még akkor regisztrálva az FA-kupába, amikor az első meccset játszották. Szintén kihagyja a Fulhamből a találkozót a sérüléssel bajlódó John Arne Riise, Fernando Amorebieta és Matthew Briggs. A harmadik fordulóban az Aston Villát búcsúztató Sheffield Unitednél nem játszhat Michael Doyle, akit az első meccsen kiállítottak.

A Fulham győzelmére 1.70, a döntetlenre 3.90, a Sheffield United sikerére pedig 5.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply