Dortmundban elfogyott az önbizalom

2014. October 22. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

A Borussia Dortmund az elmúlt években rendre az aranyéremért vagy a dobogóért harcolt, ebben az idényben a kiesési zónához közelít a csapat.

Generic

Dortmundban egyre nagyobb a tanácstalanság, az elmúlt évek sikercsapata hetek óta képtelen meccset nyerni, és nagy lendülettel sodródik a kieső zóna felé. Az utóbbi öt bajnoki mérkőzésen egyetlen pontot szerzett Jürgen Klopp együttese, amely így már csak két ponttal előzi meg a kieső helyen álló Freiburgot.

Érdekes, hogy a Bajnokok Ligájában sokkal jobban megy a szekér, két forduló után hibátlan mérleggel vezeti csoportját a gárda, miután az Arsenal és az Anderlecht ellen is begyűjtötte a három pontot. Szerdán a Galatasaray otthonában lép pályára a Borussia, és Neven Subotic, a csapat védője úgy véli, ez az összecsapás jól jöhet ahhoz, hogy a játékosok visszaszerezzék a vereségek után megtépázott önbizalmukat.

“A jelenlegi helyzetünkben nagyon fontos lenne a sikerélmény, egy győzelem visszahozhatná az önbizalmunkat. A BL-ben jó meccseink voltak, és a Bundesligában sem voltunk annyira rosszak, mint amit az eredmények mutatnak. Sajnos a hibáinkat rendre kihasználták az ellenfelek. Mindent bele kell adnunk szerdán, hogy nyerni tudjunk, és magabiztosan várhassuk a hétvégi fordulót” – fogalmazott Subotic.

A szerdai ellenfél, a Galatasaray a második helyen áll a török bajnokságban, hat meccséből négyet megnyert és csak egyet vesztett el. A BL-ben egyetlen pontot gyűjtött eddig, otthon döntetlent játszott az Anderlechttel, majd 4-1-re kikapott az Arsenaltól.

A Galata győzelmére 4.50 az odds, a döntetlenre 3.90, a Dortmund diadalára 1.83 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply