Menesztette edzőjét a Levante

2014. October 22. Wednesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

A Levante csapnivaló formában kezdte az idényt, az első négy fordulóban egy döntetlen és három vereség volt a mérlege, majd a Granada elleni győzelem után újabb vereségek következtek, hétvégén a Real Madrid nyert 5-0-ra a Calle San Vicente de Paúl stadionban.

David Navarro

A valenciai együttes vezetőinél a kiütéses zakó után betelt a pohár, és menesztették José Luis Mendilibar vezetőedzőt. A szakember nyáron vette át a szakmai munka irányítását, miután Joaquin Caparros távozott a klubtól. A kinevezése óta eltelt időszakban nem tudta bizonyítani rátermettségét, a nyolc mérkőzésen szerzett öt pont csak az utolsó előtti helyre elég, és a megszerzett négy gól (ez a legkevesebb a mezőnyben), és a húsz kapott (ez pedig a legtöbb a mezőnyben) is sokat elmond a Levante formájáról.

“A vezetőség elismeri Jose Luis Mendilibar a Levanténél mutatott professzionalizmusát, és a legjobbakat kívánja neki további munkához” – áll a klub közleményében.

Az új szakvezetőt még nem jelölték ki, így egyelőre nem tudni, ki ül a kispadra pénteken, a Celta Vigo elleni idegenbeli összecsapáson. A házigazda Celta a 7. helyen áll a bajnokságban, de legutóbbi két mérkőzésén csak egy pontot szerzett, a Villarreal elleni hazai találkozón elvesztette addigi veretlenségét is.

A Celta győzelmére 1.40 az odds, a döntetlenre 4.50, a Levante diadalára 7.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Leave a Reply