Csúcsrangadón fogadja a Juventus a Romát

2014. October 5. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Leonardo Bonucci
Az olasz Serie A 6. fordulójának rangadóján két 15 pontos találkozik: az első Juventus a második AS Romát látja vendégül. Leonardo Bonucci, a hazaiak védője szerint csak a fővárosiak tudják őket idén megállítani.

 

A Juventus az előző szezonban is megnyerte az olasz pontvadászatot, így sorozatban már a harmadik elsőségét aratta. Bár az első két siker nagyon könnyűre sikeredett, a legutóbbiban volt miért izgulniuk a torinóiak szurkolóinak, hiszen a Roma nagyon jól és veszélyesen játszott az egész szezonban.

Idén is eredményesen játszik Rudi Garcia legénysége, éppen ezért Bonucci úgy véli, csak a rómaiak képesek megállítani őket, a többi csapat elmarad tőlük.

“Mi vagyunk a legerősebb együttes, amit az elmúlt három szezonban bizonyítottunk is, viszont a Roma nagyon sokat fejlődött, minőségben és magabiztosságban egyaránt” – mondta a 27 éves játékos a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában. “Most egy teljesen más összecsapásra számítok, mint amiket korábban játszottunk Torinóban a Romával. Azt hiszem, ez a két csapat most a bajnoki címért verseng egymással, a többiek messze vannak tőlünk.”

Értelemszerűen a bajnokságban még egyik csapat sem kapott ki, viszont a Bajnokok Ligája legutóbbi fordulójában Bonucciék 1-0 arányban alul maradtak a spanyol Atlético Madrid vendégeként, míg a Roma elhozott egy pontot az angol Manchester City otthonából.

Pillanatnyilag tehát a “farkasok” vannak jobb formában, de ez aligha fog számítani, hiszen a Juventus a Serie A-ban határozottabb, március óta nem szenvedett vereséget.

A Juventus győzelmét 1.75 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.50, a vendég AS Roma sikerére pedig 4.75 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply