Az Inter nem írhatja le a Fiorentinát

2014. October 5. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Andrea Ranocchia
Az olasz Serie A 6. fordulójának vasárnapi játéknapján a hatpontos Fiorentina a nála két ponttal többet gyűjtő Intert fogadja.

 

A firenzeieknek még csak egy győzelmük van idén a bajnokságban, igaz, vereséget is csak egyetlen alkalommal szenvedtek, méghozzá a nyitó fordulóban az AS Roma vendégeként. Az Európa Ligában viszont nagyon jól teljesítenek a lilák, hiszen a francia Guingamp után a Dinamo Minszket is 3-0-ra verték.

Az Inter a legutóbbi Serie A-fordulóban elszenvedte szezonbeli első vereségét, miután odahaza kapott ki 4-1-re a Cagliaritól. Erre az eredményre nagyon kevesen számítottak, a milánóiak szurkolói sima győzelmet vártak kedvenceiktől, akik előtt most itt a lehetőség a javításra. A Fiorentinához hasonlóan az Inter is hat ponttal áll csoportjában az EL-ben.

Danilo D’Ambrosio, a vendégek védője szerint izgalmas összecsapásra van kilátás.

“Mindkét csapat győzelemre fog játszani, efelől semmi kétségem” – mondta a milánóiakhoz a nyáron csatlakozó 26 éves szélső. “Tavaly a felek jó meccseket játszottak egymással, és annak ellenére, hogy a Fiorentinának most vannak gondjai, nem szabad őket leírni, hiszen nekünk is vannak hiányzóink. Viszont amikor már a pályán vagy, nem arra gondolsz, hogy ki nincs ott melletted.”

Az elmúlt szezonban az Inter mind a két összecsapást 2-1-re megnyerte. Érdekesség, hogy a Fiorentina az elmúlt nyolc évben csak egyszer tudta otthon legyőzni aktuális ellenfelét.

A Fiorentina győzelmét 2.30 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.30, a vendég Inter sikerére pedig 3.10 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply