Csapattársát méltatta az Espanyol védője

2014. January 31. Friday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Kiko Casilla

Raul Rodriguez, a spanyol La Ligában szereplő Espanyol védője szerint csapattársa, Kiko Casilla van olyan jó kapus, hogy akár a Real Madridban is megállja a helyét.

 

Az Espanyol az elmúlt hetekben három alkalommal is találkozott a “királyiakkal” – kétszer a Király-kupában, egyszer a bajnokságban –, és bár kivétel nélkül 1-0-s vereséget szenvedett, szépen helytállt a sokkal jobb kerettel rendelkező ellenfelével szemben. A három találkozó hőse egyértelműen Casilla volt, aki remek védésekkel kápráztatta a nézőket, Cristiano Ronaldót pedig szinte az őrületbe kergette.

“Az első félidő elején több remek védést is bemutatott, amikor a Real Madrid nagy nyomást gyakorolt ránk” – mondta a legutóbbi, keddi kupavisszavágóról Rodriguez a Goal spanyol tudósítójának. “A csatát megnyerte a világ egyik legjobbja ellen, Cristiano egyetlen gólt sem lőtt a három találkozó alatt. Emlékszem, hogy az egyik helyzete után elmosolyodott, hiszen a 16-oson belülről próbálkozhatott, Kiko azonban kivédte.”

A 27 éves védő bízik abban, hogy Casilla a jövőben is a kék-fehér mezeseket fogja erősíteni, de tudja, ha ilyen jó formában játszik a folytatásban, akkor könnyen elviheti egy nagyobb együttes.

“Közel egy éve Kiko fantasztikus teljesítményt nyújt, amit Madridban is bebizonyított” – folytatta a védő. “Nagyon boldog vagyok, hogy egy csapatban játszhatok vele, tetszik, ahogy végzi a dolgát, emellett pedig egy nagyszerű srácról van szó. Nem szeretném a Real Madridban látni, mert az azt jelenté, hogy már nem velünk van, viszont semmi kétségem nincs afelől, hogy ne állná meg ott is a helyét.”

A médiában a 27 éves portást a Realon kívül a Barcelonával is összeboronálták már.

A Real Betis győzelmét 2.30 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.20, az Espanyol sikerére pedig 3.20 az odds a vasárnapi bajnoki mérkőzésen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply