Még nem érkezett ajánlat a Hertha gólvágójáért

2014. January 31. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Adrian Ramos

A sajtóhírekkel ellentétben még nem kapott hivatalos ajánlatot a német Bundesligában szereplő Hertha Berlin kolumbiai támadójáért, Adrian Ramosért – árulta el a klub igazgatója.

 

Az angol Arsenal mellett a francia Monaco nevét is lehetett olvasni Ramos kérői között, állítólag a Borussia Dortmund pedig már tárgyalásokba is kezdett a berliniekkel a játékos megszerzése érdekében. Michael Preetz tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, még egyetlen klub sem kereste meg őket ajánlatukkal, így ezek a híresztelések csak pletykáknak bizonyultak.

“Ha egy csapat szeretné megszerezni Ramost, előbb velünk kellene kapcsolatba lépniük” – mondta az igazgató a Deutsche Presseagenturnek. “Ez olyan dolog, ami eddig nem történt meg. Ramos a Hertha játékosa, és továbbra is élő szerződése van a klubbal.”

Helmuth Wennin, Ramos ügynöke sem tudott mit mondani a Borussia Dortmund érdeklődéséről, vele sem vette fel eddig senki a kapcsolatot a szezon végén Robert Lewandowskitól megváló sárga-feketék.

Ramosnak 11 bajnoki gólja van eddig, pontosan annyi, mint a nyáron a Bayern Münchenhez távozó Lewandowskinak. A 28 éves kolumbiai 2009-től erősíti a Herthát, és egy szezont leszámítva mindig rúgott minimum tíz gólt az aktuális Bundesliga-kiírásban. Ugyan hét alkalommal Európa Liga-meccsen is játszhatott még jó pár idénnyel korábban, a kupasorozatban nem sikerült gólt szereznie.

A hetedik Hertha a 19. fordulóban a kieső zónában tanyázó Nürnberget fogadja. A hazaiak joggal bízhatnak abban, hogy ismét sikerül kilépniük az európai színtérre, viszont ehhez az ilyen kötelezőnek tűnő mérkőzéseket hozniuk kell.

A Hertha Berlin győzelmét 1.83 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.60, a Nürnberg sikerére pedig 4.20 az odds a vasárnapi bajnoki mérkőzésen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply