Csak a döntővel elégszik meg a Juventus

2014. February 20. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Giorgio Chiellini szerint a Juventus mindenképpen döntőbe akar jutni az Európa Ligában, ez esetben hazai pályán játszhatna a nemzetközi trófeáért, a finálét ugyanis a torinóiak stadionjában rendezik idén.

 

Andrea Pirlo

Pirlóék a döntőt célozták meg az Európa Ligában.

A Juventus olasz bajnokként a Bajnokok Ligájában kezdte a szezont, de nagy csalódásra már a csoportkörrel véget ért számára a sorozat. Ennek ellenére nemzetközi sikerrel szeretné befejezni a szezont Antonio Conte csapata, az Európa Liga megnyerésével alighanem megbocsátanák a szurkolók a BL-kiesést. Az egyenes kieséses szakasz első körében a Trabzonspor vár az olaszokra.

Chiellini elmondta: csapata mindenképpen döntőbe akar jutni, már csak azért is, mert a fináléban hazai pályán szerepelhetne, a döntőnek ugyanis a torinóiak stadionja ad otthont.

“Mindenképpen szeretnénk beteljesíteni az álmainkat, pláne, hogy a döntőt hazai pályán játszhatnánk. Ez egy égi jel lenne a Juventus számára” – mondta a védő. “Éppen ezért csütörtökön sem hibázhatunk, a szokásos hozzáállással kell pályára lépnünk”.

Az olasz válogatott védő a Livornóban kezdte pályafutását, majd egyéves firenzei kitérő után 2005-ben került Torinóba. Chiellini a Trabzonspor ellen 299. tétmeccsét játszhatja a Juventus mezében, 300. fellépése pedig a hétvégi, Torino elleni városi derbi lehet.

A Juventus csütörtöki sikerének az oddsa 1.18, a döntetlenre 8.00, a Trabzonspor győzelmére 19.00 a szorzó. Arra, hogy a Juventus jut tovább a párharcból, 1.12 az odds.

A Juventus elmúlt öt meccséből csak kettőt nyert meg, kiesett a Roma ellen az Olasz Kupából, míg a bajnokságban döntetlent játszott a Lazio és a Verona otthonában. A Trabzonspor legutóbbi öt mérkőzéséből három ikszre végződött, kettőn pedig vereséget szenvedett, a török gárda 2014-ben még nem tudott győzni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply