Totti az Inter ellen visszatérhet

2014. February 20. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Francesco Totti sérülése a megfelelő ütemben gyógyul, és ha minden jól megy, akkor jövő hétvégén pályára léphet az Inter elleni olasz bajnoki rangadón.

 

Francesco Totti

Totti jövő héten már pályára léphet a Roma színeiben.

A Roma csapatkapitánya legutóbb januárban szerepelt tétmeccsen, a Genoa ellen 4-0-ra megnyert bajnokin rúgást kapott a lábára. Totti sérülése ugyan nem komoly, de a zúzódások, véraláfutások még nem múltak el, a hétközi orvosi jelentések szerint azonban várhatóan a jövő héten már teljes értékű munkát végezhet.

Ez azt jelenti, hogy a 37 éves labdarúgó a hétvégi, Bologna elleni bajnokit egészen biztosan kihagyja, de az Inter elleni rangadón már a pályán erősítheti csapatát.

“Totti szerda délután orvosi vizsgálatok során esett át, és ezek azt állapították meg, hogy a duzzanat egyre kisebb, a váraláfutás mérete csökkent, a zúzódás megfelelő ütemben gyógyul. A kapitány folytatja a rehabilitációt. A hétvégi fordulóra még biztosan nem épül fel teljesen, a Bologna elleni meccset kihagyja, de a következő körben már számíthat rá a csapat” – szól a klub közleménye.

Totti ebben a szezonban 12 bajnokin volt kezdő Rudi Garcia csapatában, és ötször volt eredményes.

A második helyezett Roma szombaton látogat a 16. Bolognához: a hazai győzelem oddsa 7.00, a döntetlenre 4.00, a vendégek sikerére 1.50 a szorzó.
A két csapat legutóbbi öt bajnokijából kettőt nyert meg a Roma, kettő végződött döntetlennel és egy alkalommal nyert a Bologna. A Roma elmúlt öt meccséből négyet megnyert, míg a Bologna mindössze egy győzelmet aratott legutóbbi öt bajnokiján.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply