Coutinho hosszabbított a Liverpoollal

2015. February 3. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Philippe Coutinho
Az angol együttes hosszú távú megállapodást kötött a brazil játékossal, aki aláírásával a hírek szerint 2020-ig kötelezte el magát az Anfield Roadra.

 

Philippe Coutinho 2013-től erősíti az angol együttest, amely két éve az Internazionalétól igazolta le. A brazil labdarúgó gyorsan kezdőjátékos lett az Anfield Roadon, az elmúlt szezont gyakorlatilag végigjátszotta, míg a jelenleg zajló idényben 17 bajnokin volt kezdő.

A dél-amerikai középpályással maradéktalanul elégedett Brendan Rodgers menedzser, és szorgalmazta, hogy a klub hosszabbítsa meg a játékos jövőre lejáró szerződését. A liverpooli egyesület kedden twitter-oldalán jelentette be, hogy hosszú távú kontraktust kötött Coutinhóval, a szigetországi sajtó szerint a 22 éves futballista 2020-ig írt alá.

“Ma elköteleztem magam a klubhoz, és emiatt nagyon boldog vagyok. Fantasztikus az egyesület, a szurkolók óriásiak, attól a pillanattól az aláírásra vágyok, hogy elkezdődtek a tárgyalások. A mai nap egy nagyon boldog nap az életemben” – mondta Coutinho a megállapodást követően.

Coutinho már szerdán meghálálhatja a bizalmat, a Liverpool a Bolton Wanderers vendége lesz az FA-kupa 4. fordulójában. A két csapat első meccse az Anfield Roadon, gólnélküli döntetlennel zárult, így szerdán újrajátszásra kerül sor. A Bolton sikerének az oddsa 6.50, a döntetlenre 4.33, a Liverpool győzelmére 1.57 a szorzó.

A Liverpool a Ligakupából ugyan kiesett januárban, de a bajnokságban képes volt javítani, karácsony óta nem kapott ki, és feljött a tabella 7. pozíciójába.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply