Redknapp lemondott

2015. February 3. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Harry Redknapp
Harry Redknapp lemondott posztjáról, elhagyja a Queens Park Rangerst. A szakember közelgő térdműtétjével magyarázza távozását.

 

A szakember 2012 óta irányította a QPR szakmai munkáját, első évében a csapat kiesett az élvonalból, de egy évre rá újra kiharcolta részvételét a Premier League-ben. A csapat idén is csak vergődik a legfelső osztályban, 23 forduló után csak utolsó előtti a tabellán, utolsó három bajnokiját pedig zsinórban elbukta, valamint kiesett az FA-kupából is.

Redknapp lemondását a QPR elnöke jelentette be, megköszönve a szakembernek az elmúlt években kifejtett erőfeszítéseit.

Redknapp nem a rossz eredményekre, hanem közelgő műtétjére hivatkozva mondott le posztjáról.

“Remek éveket töltöttem a QPR-nál, ezért köszönettel tartozom az igazgatótanácsnak, a játékosoknak, a stábomnak és persze a nagyszerű szurkolótábornak. De sajnos elkerülhetetlen térdműtét vár rám, ami miatt nem fogom tudni százszázalékosan elvégezni a munkámat, hetekig nem tudom majd a pálya mellett végezni a dolgomat, vagyis mindenképpen kell valakit találni, aki át veszi az irányítást helyettem” – jelentette be Redknapp.

A klub vezetése ideiglenesen Chris Ramsey-t és Les Ferdinandot bízta meg az együttes irányításával, amíg nem találnak állandó megoldást a menedzseri posztra.

A QPR szombaton a negyedik helyezett Southamptont látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 4.50, a döntetlenre 3.60, a vendégek sikerére 1.80 a szorzó.

Ősszel a Southampton 2-1-re verte hazai pályán soros ellenfelét. A két csapat elmúlt tíz összecsapásából ötöt nyert meg a QPR, egy lett döntetlen, négy mérkőzésen pedig a Southampton győzött.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply