Cole bajnok akar lenni a Romával

2014. July 22. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Ashley Cole
Ashley Cole szeretné bebizonyítani, hogy félreismerték őt, és azért igazolt most az AS Romába, hogy letaszítsa a trónról a Juventust, és bajnok legyen a fővárosi farkasokkal.

 

Ashley Cole az utóbbi idők egyik legsikeresebb angol balhátvédje, a Chelsea-vel 2012-ben Bajnokok Ligáját nyert, háromszor lett angol bajnok és összesen hét FA-kupaérme van, több, mint bármelyik játékosnak. A 33 éves focista mégis úgy döntött, hogy új kalandra vágyik, és nyolc év után elhagyta a londoni klubot, majd két szezonra aláírt az AS Romához.

Asley Cole az egyik legjobban fizetett játékos volt a Premier League-ben, el is könyvelték őt olyan focistának, akit csak a pénz érdekel, a Romához azonban jóval alacsonyabb fizetésért igazolt, mint mondta, ezzel be akarja bizonyítani, hogy a játék fontosabb neki a pénznél.

“Nem az az ember vagyok, akit sokan gondolnak, a barátaim és a családom tagjai ismernek csak igazán. Nagyon nehéz Angliában érvényesülni, a sajtó állandóan a nyomodban van, többek között ezért is jöttem el Olaszországba” – fogalmazott Ashley Cole.

A hátvédnek voltak előnyösebb ajánlatai is, hiszen hívták az amerikai bajnokságba, az MLS-be is, ő azonban szeretne olasz bajnok lenni a Romával, amely tavaly 17 pont hátránnyal végzett a Juventus mögött a második helyen, és 14 éve nem nyerte meg a Scudettót.

“A Roma egy nagy csapat, amelynek jövőre egyértelműen az aranyérem a célja. Sok sikerben volt már részem, de, ha valahol az első hely a cél, annál nagyobb motiváció nem szükséges” – mondta Ashley Cole.

Arra, hogy a Roma megnyeri az olasz bajnokságot, 3.25 a szorzó, a Juventus végső sikerére pedig 2.20 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply