by

Chelsea FC vs. Queens Park Rangers – 2012/04/29

2012. April 28. Saturday in Angol Premier Liga, Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Chelsea FC

VS

Angol Premier Liga

2012/04/29 14:30 (CET),

Stamford Bridge

Queens Park Rangers FC
Liga pozíció: 6 Liga pozíció: 16
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Amennyiben egy haverok, sör, foci hétvégét terveztél, a holnapi Chelsea vs. Queens Park Rangers küzdelmet is érdemes felvenni a megnézendő mérkőzések listájára.

Mindkét csapatnak szüksége van még pontokra a kedvezőbb pozíció eléréséhez, és mivel egyre közeledünk a Premier Liga végéhez, hajtásra számítunk mindkét csapat részéről.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.42 1 | 1.42 Unibet X | 4.50 X | 4.50 Sportingbet 2 | 9.00 2 | 9.00 Sportingbet

A Chelsea az előző kört Arsenalnál vendégeskedte, ami ugyanakkor a két csapat történetének 150. bajnoki összecsapása is volt egyben, és ahol gól nélküli döntetlen végeredmény született: Arsenal vs. Chelsea 0:0. A mérkőzés jelentős volt a hazai csapat számára, ugyanis a harmadik pozíció megvédése volt a cél, a tét. Remek tempóban, lendülettel indúlt a mérkőzés, ennek ellenére az első helyzetig több, mint negyedórát kellett várnunk, amikoris Robin van Persienek volt egy sikertelen próbálkozása. Ezen kívül vagy még két helyzete adódott az “Ágyusoknak”, amit nem sikerült érvényesíteniük. A vendégként szereplő Chelseanak még csak helyzetekhez sem sikerült jutnia, de védekezésben nagyon hatékony volt, magabiztosan verte vissza az Arsenal támadásait. Ezúttal a kékek játszanak otthon, reméljük tudják majd érvényesíteni az ebből származó előnyöket.

A Queens Park Rangers Tottenham csapatát látta vendégül a 35. fordulóban. QPR- nek mindent megkellett tennie a győzelemért, hiszen a kiesés ellen kellett megküzdenie. Igaz, hogy a Tottenham számára sem volt csekély a tét, ugyanis a BL indulásért kellett hajtania. A mérkőzés végkimenetelét az Adel Taarabt szabadrúgásgólja határozta meg, mivel a Tottenham játékosainak nem sikerült érvényesíteniük az adódó lehetőségeiket, Így a végeredmény 1:0 lett a hazai QPR javára. Így Mark Hughes edző fellélegezhet, mégha egy kis időre is.

A holnapi mérkőzésen is a pontszerzés fog játékosai szeme elött lebegni célként, hiszen óriási szükségük van rá. S ha a Chelsea nem lesz résen és lekicsinyli a QPR erejét, még az is megtörténhet, hogy a szükséghelyzet akkora energiát ad a vendégcsapatnak, akkora elszántságot, hogy megnyerik a mérkőzést.

Összegzés:

Való igaz, hogy a Chelseat lemeríthette a BL beli szereplése, és hogy a QPR játékosai elszántak, hogy újabb pontokat gyűjtsenek a kiesésük ellen, bizunk abban, hogy helyt tud állni Roberto di Matteo csapata a holnapi mérkőzésen is, és győzelmet arat.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Chelsea Győzelem | 1.44 Chelsea Győzelem | 1.44 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/04/28, 11:03

Related Articles

Leave a Reply