Cech marad a Chelsea kapujában

2014. December 13. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Petr Cech
Thibaut Courtois kisebb sérüléssel bajlódik, ezért a Hull City ellen is Petr Cech áll majd a Chelsea kapujában.

 

A londoniaknál a szezon előtt nagy kérdés volt, hogy ki áll majd a csapat kapujában, Jose Mourinho pedig az Atletico Madridtól visszarendelt belga portásnak adott bizalmat. Courtois meg is hálálta a bizalmat, és folyamatosan a kezdőcsapat tagja lehetett az ősz folyamán.

Azonban a belga kapus megsérült, Mourinho tájékoztatása szerint kisebb izomsérüléssel bajlódik, ezért a Sporting elleni meccs után ismét Petr Cech foglalhatja el a kapus posztot a hétvégi bajnokin.

“Courtois kisebb problémával küzdött az edzésen, ő biztosan nem játszik a Hull City ellen” – jelentette ki Mourinho pénteken, aki Cesc Fabregas eltiltását is megemlítette. “Cesc egy remek játékos, de nm számíthatunk rá szombaton. Mások viszont várják a bizonyítási lehetőséget”.

A portugál menedzser nem aggódik amiatt, hogy ismét Courtois nélkül áll fel csapata, Mourinho elmondása szerint Cech már bizonyította rátermettségét, és élvezi a szakvezetés bizalmát még akkor is, amikor riválisa áll a kapuban.

Mourinho pénteki sajtótájékoztatóján azt is elárulta, hogy az ünnepi meccsdömpingen is igyekszik rotálni csapatát.

“Nem hiszem, hogy lesz olyan játékos, aki a január 1-ig tartó időszakban mind a hat meccsen pályára lép, talán néhányan ötször” – tette hozzá a menedzser.

A listavezető Chelsea szombaton látja vendégül a 18. helyezett Hullt: a hazai győzelem oddsa 1.18, a döntetlenre 8.00, a vendégek sikerére 18.00 a szorzó.

A két csapat elmúlt bajnoki szezonban lejátszott mindkét meccsét a Chelsea nyerte 2-0-ra.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply