Ramsey után Koscielny is kidőlt

2014. December 13. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Laurent Koscielny
Aaron Ramsey és Laurent Koscielny is kénytelen kihagyni az Arsenal következő meccsét, Arsene Wengernek a Newcastle elleni bajnoki előtt a védelem összeállítása okoz fejtörést.

 

Ramsey duplázott az Arsenal hétközi Bajnokok Ligája-meccsén, de már a szünetben le kellett cserélni. A walesi combizomsérülést szenvedett a Galatasaray elleni találkozón, a tüzetesebb vizsgálatok pedig azt is világossá tették, hogy a remeklő játékosra egy ideig nem számíthat az Arsenal.

“Nagy kár, hogy megsérült, mert már nagyon közel volt ahhoz, hogy megközelítse a tavalyi formáját” – jelentette ki Wenger Ramsey kapcsán.

Pénteken a francia menedzser azt is hangsúlyozta, hogy a klub nem tervez igazolást januárban, hacsak erre a sérülések nem adnak okot. Márpedig a londoniaknál bőven akad sérült, Ramsey mellett nem bevethető Theo Walcott, Nacho Monreal, és Koscielny játékára sem támaszkodhat Wenger.

“Van 24 órám, hogy kitaláljam, mi legyen a védelemmel. A Newcastle jól teljesít, különösen mostanában, ez a meccs egy jó lehetőség nekünk a bizonyításra” – mondta Wenger, akinek korábban volt nézeteltérése a Newcastle menedzserével, Alan Pardew-val, ám elmondása szerint már rég elsimították az ellentéteket.

A 6. helyezett Arsenal szombati sikerének az oddsa 1.50, a döntetlenre 4.75, a 7. Newcastle győzelmére 7.00 a szorzó.

A Newcastle nem gyakran tudott nyerni az Arsenal vendégeként az utóbbi időben, az elmúlt húsz évben mindössze háromszor távozott győztesen a londoniaktól.

Az Arsenal az angol bajnokság legutóbbi fordulójában 3-2-re kikapott a Stoke otthonában, míg a Newcastle 2-1-re verte a Chelsea-t.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply