Bukja a BL-döntőt Chiellini

2015. June 5. Friday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Giorgio Chiellini
Giorgio Chiellini sérülés miatt nem vehet részt a Bajnokok Ligája döntőjében, kisebb izomszakadás akadályozza meg abban, hogy részt vegyen az év legfontosabb meccsén.

A válogatott hátvéd egyértelműen a torinói gárda alapembere, az idény során 41 meccsen tudta vállalni a játékot, ezzel a Juventus legtöbbet foglalkoztatott játékosai közé tartozott. A 30 éves labdarúgóra ennek megfelelően természetesen kulcsszerep hárult volna a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-döntőben, ám Chiellini sérülés miatt nem lehet ott a berlini fináléban.

A védő szerdán fájdalomra panaszkodott a Juventus edzésén, amelyet nem is tudott végighajtani, kénytelen volt idő előtt befejezni a foglalkozást. Chiellinin ma el is végezték a tüzetesebb orvosi vizsgálatokat, amelyek a torinóiak legrosszabb rémálmát váltották valóra.

“Chiellinin ma több tesztet is elvégeztünk, miután fájdalomra panaszkodott a vádlijában. Sajnos a vizsgálatok egyértelműen kimutatták, hogy a bal lábában egy izomszakadás alakult ki, ennek megfelelően biztosan nem léphet pályára a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-fináléban” – szólt a Juventus hivatalos bejelentése.

Némileg jó hír a torinói szurkolóknak, hogy a korábban sérüléssel bajlódó Andrea Barzagli csütörtökön már a teljes edzést végigdolgozta, vagyis várhatóan semmi akadálya nem lesz, hogy átvegye Chiellini helyét a védelem tengelyében.

A Bajnokok Ligája döntőjében két duplázó gárda csap össze, a Juventus és a Barcelona is megnyerte a kupát is a bajnokság után, vagyis mindkét együttesnek van esélye a szezon három legfontosabb trófeájának a megszerzésére.

A Barcelona rendes játékidőben elért BL-győzelmének az oddsa 8/13, a döntetlenre 16/5, a Juventus 90 perc alatt kiharcolt sikerére 5/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply