Bolognába szerződött Nagy Ádám

2016. July 17. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Nagy Ádám
Bár fél Európával hírbe hozták, akarta állítólag a Leicester City, az Olympique Marseille és a Benfica, végül mégis a Bolognánál kötött ki Nagy Ádám, a Ferencváros válogatott középpályása.

A fiatal tehetségért – a klub honlapja szerint – másfél millió eurót kap a magyar klub, de az összeg bizonyos feltételek teljesülése mellett elérheti akár az 1,8 millió eurót is.

Ez azt jelenti, hogy a magyar játékos, aki kihagyta a szerdai, Partizani elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-selejtezőt is, nem lesz ott a bajnoki nyitányon, amelyen a Haladással játszik csapata. A zöld-fehér rangadón a címvédő hazaiak győzelmére a szorzó 1.28, a döntetlenre 5.25, míg a szombathelyiek vendégsikerére 10.00.

A Bologna az elmúlt szezonban 11 győzelemmel, 9 döntetlennel és 18 vereséggel a Serie A 14. helyén végzett csupán, mindössze négy ponttal előzte meg a már kieső helyen zárt Carpit. A klub – amelynek színeiben korábban Détári Lajos is megfordult, és amely már az Eb előtt, májusban kinézte magának Nagy Ádámot – az új idényben a középmezőnyt célozta meg, ennek érdekében több játékost is szerződtetett már.

Nagy mellett érkezett a középpályára az U21-es válogatott Federico Di Francesco (Virtus Lanciano), a védelmet Fabrizio Brignanival (Cremonese) és a román U21-es válogatott Deian Boldorral (Virtus Lanciano) sikerült megerősíteni. A csatársorba érkezett az AC Milannál nem használt, tavaly a spanyol Eibarnak, majd az olasz Carpinak kölcsönadott Simone Verdi, illetve a Sparta Praha 24 éves, 26-szoros cseh válogatott játékosa, Ladislav Krejcí, akiért állítólag négymillió eurót fizetett a klub.

Egyelőre ketten távoztak, de Marco Crimi (Carpi) és a szerb Uros Radakovics (Sigma Olomouc) sem csúcsveszteség, ugyanis korábban egy percet sem játszottak Bolognában.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply