Bizonyítani akar Rooney

2016. July 21. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Wayne Rooney
Wayne Rooney nagyon várja a következő szezont, a csatár az elmúlt év gyengébb teljesítménye után az új menedzsernek bizonyítani akar.

Rooney 2004. óta erősíti a Manchester Unitedet, az elmúlt 12 évben a klub egyik ikonja lett. Az angol válogatott csatár azonban a csapattal együtt nehezebben találja a helyét Sir Alex Ferguson visszavonulása óta, az elmúlt idényben pályafutása mélypontját jelentő nyolc góllal zárta a bajnokságot, ráadásul nem szerepelt a Bajnokok Ligájában sem, és ez így lesz a ránk váró idényben is.

A gyenge elmúlt szezon ellenére, vagy éppen azért, Rooney most érzi a nyomást a vállán, hogy bebizonyítsa, még nem lehet leírni. A támadót továbbá fűti a vágy, hogy az új menedzserre, Jose Mourinhóra is jó benyomást tegyen.

“Ez az egyik, ha nem a legnagyobb klub a világon, itt mindig nagy a nyomás. Mourinho kinevezése nagy dolog, mindannyian nagyon izgatottan várjuk már az irányításával a szezont” – jelentette ki Rooney, aki az elmúlt időben nemcsak a klubjában, hanem a válogatottnál is új szerepkörrel volt kénytelen megismerkedni, korábbi pozíciójával ellentétben egy sorral hátrébb, a csatár(ok) mögött szerepelt.

A Manchester United a Wigan elleni győzelemmel kezdte a felkészülést, és már el is utazott Kínába, ahol a Borussia Dortmunddal és a Manchester Cityvel csap össze.

A Manchester United pénteki sikerére a szorzó 2.40, a döntetlenre 3.50, a Borussia Dortmund sanghaji győzelmére 2.80.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply