A Premier League-be tér vissza Negredo

2016. July 21. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Alvaro Negredo
Az első osztályba idén feljutó Middlesbrough bejelentette, hogy Alvaro Negredo-val erősítette meg Aitor Karanka keretét, az egykori spanyol válogatott csatár a nyolcadik erősítése az újoncnak.

A Middlesbrough csúcssebességre kapcsolt a nyári átigazolási szezonban, és szerdán már a nyolcadik erősítést jelentette be. A Premier League újonca ezúttal a Real Madrid, a Manchester City és a Sevilla egykori klasszisának érkezését erősítette meg, Negredo egy évig kölcsönbe csatlakozik az angol élvonal újoncához a Valenciából. A 30 éves labdarúgó már alá is írta szerződését a Middlesbrough-val, amely Marbellán készül a szezon kezdetére.

Negredo előtt az angol klub Marten de Roont szerződtette az Atalantából, Viktor Fischert az Ajaxból, Antonio Barragant a Valenciától, Gaston Ramirezt a Southamptontól, Bernardo Espinosát a Sporting Gijontól, Victor Valdest a Manchester Unitedtől, valamint szintén kölcsönbe Jordan McGhee-t a Heartsból.

Negredo korábban szerepelt többek között a Sevilla, a Real Madrid és a Manchester City csapataiban, a spanyol válogatottban 21 mérkőzésen 10 gólt szerzett, és tagja volt a 2012-ben Európa-bajnoki címet nyerő hispán alakulatnak.

A Middlesbrough a Burnley-vel együtt egyenesen jutott fel a Premier League-be, az első osztály első fordulójában a Stoke Cityt látja vendégül.

A Middlesbrough sikerére a szorzó 2.25, a döntetlenre 3.20, a Stoke City győzelmére 3.30.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply