Besavasodtak a magyar játékosok

2014. October 14. Tuesday in Hírek, Magyar válogatott, UEFA EURO-2016

Király Gábor
A magyar válogatott az Észak-Írországtól elszenvedett hazai 2-1-es vereség és a Románia elleni idegenbeli 1-1-es döntetlen után megszerezheti első győzelmét az Európa-bajnoki selejtezősorozatban kedden, amikor az eddig mind a két meccsét elveszítő Feröer-szigetekhez látogat.

 

Dárdai Pál, a három selejtezőmérkőzésre megbízott szövetségi kapitány elmondta, hogy a románok elleni szombati találkozót követően a regeneráció sikeres volt, akik nem játszottak Bukarestben, azok megkapták a szükséges terhelést, viszont egy-két játékos csontig besavasodott, így erősen kérdéses a magyar válogatott keddi kezdőcsapata.

A keddi mérkőzést egy egészen kicsi, 100×65 méteres műfüves pályán rendezik majd. “Nem véletlenül csinálták annak idején ilyenre ezt a pályát, ők a túlélésért játszanak, jól zárnak és bíznak a kontrákban. Persze az ilyen játéknak is megvan a maga ellenszere. Az ilyen mérkőzéseken a szerencsefaktor is szerepet játszhat, amelyet egy futballista a munkával érdemel ki. A játékosok keményen dolgoztak, nem véletlenül lett döntetlen a bukaresti mérkőzés sem” – fogalmazott Dárdai Pál.

A magyar válogatott kerete:

  • Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Király Gábor (Fulham), Megyeri Balázs (Olympiakosz)
  • Védők: Fiola Attila (MVM-Paks), Juhász Roland (Videoton FC), Kádár Tamás (DVTK), Korcsmár Zsolt (Greuther Fürth), Korhut Mihály (DVSC-Teva), Tamás Krisztián (Varese), Varga József (DVSC-Teva)
  • Középpályások: Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Elek Ákos (DVTK), Gera Zoltán (Ferencváros), Gyurcsó Ádám (Videoton FC), Kalmár Zsolt (RB Leipzig), Kovács István (Videoton FC), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Simon Krisztián (Újpest FC), Stieber Zoltán (Hamburg), Tőzsér Dániel (Watford), Varga Roland (Győri ETO)
  • Támadók: Nikolics Nemanja (Videoton FC), Priskin Tamás (Győri ETO), Szalai Ádám (Hoffenheim)

A keddi meccsen a hazai pályán játszó Feröer-szigetek sikerének az oddsa 9.50, a döntetlenre 5.50, a magyar válogatott győzelmére 1.36 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply