Benatia érzi a bizalmat

2014. September 20. Saturday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Mehdi Benatia
A Bayern München védője szerint mára túljutott a kezdeti problémákon, Mehdi Benatia elégedetten értékelte bemutatkozását új csapatában.

 

Josep Guardiola a nyár végén már nem akart újabb játékost igazolni, de Javi Martinez sérülése új helyzetet idézett elő. A több poszton is bevethető védekező játékos kiesése nagy problémát jelentett a spanyol trénernek, aki a biztonság kedvéért az átigazolási időszak hajrájában leigazolta Mehdi Benatiát.

A marokkói játékosnak nem volt könnyű dolga eleinte, a német nyelvvel is akadtak problémái, ráadásul sérülés is nehezítette beilleszkedését, de elmondása szerint mára már sikerült túllendülnie a kezdeti problémákon.

“Soha nem egyszerű egy új csapatba igazolni. Mindennek a tetejébe még az új nyelvvel is ismerkednem kellett és az izomsérülés sem segített. De érzem, hogy a klubnál mindenki bízik bennem, úgy érzem, már otthon vagyok itt” – jelentette ki Benatia, aki szerint mindenki mindent megtett azért, hogy mielőbb beilleszkedjen az új közegbe.

A marokkói védő első hivatalos meccsét a Manchester City ellen játszotta a Bayern München színeiben, és a meccs után nemcsak ő volt elégedett magával, hanem Guardiola is dicsérte a teljesítményét.

“Minden játékos a Bajnokok Ligájába vágyik. És a Bayern mezében ez még fantasztikusabb, hiszen a világ egyik legnagyszerűbb klubjáról van szó” – mondta a Bayernről Benatia.

A Bayern München első BL-csoportmeccsét 1-0-ra nyerte a Manchester City ellen, a második fordulóban a bajorok a CSZKA Moszkva otthonában lépnek pályára szeptember 30-án: az orosz gárda sikerének az oddsa 9.50, a döntetlenre 5.50, a németek sikerére 1.28 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply