Mazzarri az Inter lendületében bízik

2014. September 20. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Walter Mazzarri
Walter Mazzarri elégedett csapata utóbbi időben nyújtott teljesítményével, és reméli, hogy az eredmények lendületbe hozzák az Intert.

 

Az Inter eddig még veretlen tétmeccseken, és bár csak döntetlennel kezdte a bajnokságot, azóta két meccsét is megnyerte. A hétvégén hét gólt vágott a milánói gárda a Sassuolónak, majd az Európa Ligában a Dnyipro Dnyipropetrovszk otthonában is nyerni tudott. Mazzarri alakulata ráadásul védekezésben eddig nagyon biztos lábakon áll, öt tétmeccsen még gólt sem kapott az Inter.

A Palermo elleni bajnoki nyolc napon belül a harmadik összecsapás lesz, a vezetőedző pedig reméli, hogy a sikerek lendületbe hozzák csapatát.

“Gyorsan kell regenerálódnunk, mert vár ránk a Palermo elleni mérkőzés. Nem lesz könnyű a dolgunk a Palermo ugyanis kevesebb pontot gyűjtött az első két fordulóban, mint amennyit érdemelt, biztosan nagyon akarnak majd ellenünk” – vezette fel az Inter vasárnapi összecsapását Mazzarri.

A szakember igyekszik megnyugtatni azokat, akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak, hogy eljön az ő idejük is, a csapatnak minden játékosára szüksége van.

“Mindenkinek azt kell érezni, mintha kezdőjátékos lenne. Mindenkire szükségünk van, különösen, hogy idén az európai kupaszerepléssel rengeteg meccsünk lesz” – tette hozzá Mazzarri.

A Dnyipro elleni meccset kihagyta Mateo Kovacic és Yuto Nagatomo is, sérülés miatt mindkét légiós szereplése kérdéses a Palermo ellen is.

A 14. helyezett Palermo győzelmének az oddsa 3.75, a döntetlenre 3.40, az Inter sikerére 2.00 a szorzó.

A két csapat mindkét elmúlt szezonbeli bajnokiját a hazai gárda nyerte 1-0-ra.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply