Barzagli még nem írja le a riválisokat

2014. March 10. Monday in Hírek, Olasz Serie A

A Juventus vasárnap fontos győzelmet aratott a Serie A-ban, míg a második Roma pontot sem szerzett a Napoli ellen.

Andrea Barzagli szerint azonban még nem lehet elkönyvelni a torinóiak címvédését.

Kwadwo Asamoah

A Juventus egyre nagyobb fölénnyel vezeti a Serie A-t.

Az olasz bajnoki címvédő már hónapok óta áll a tabella élén, ráadásul ellenlábasai egyre nagyobb távolságból tudják csak követni. A Juventus vasárnap délután fontos meccset teljesített, a Fiorentina elleni győzelemmel Antonio Conte csapata megerősítette első helyét a pontvadászatban. A firenzeiek elleni rangadón Kwadwo Asamoah gólja döntött.

A torinóiak előnye annak köszönhetően nőtt tovább, hogy a második helyezett Roma 1-0-ra kikapott a Napoli otthonában. A rómaiak hátránya ezzel már 14 pont a listavezető mögött, igaz, a fővárosi együttes egy meccsel kevesebbet teljesített.

A hatalmas előny ellenére a Juventus védője még nem írja le az ellenfeleket.

“Nagyon fontos, hogy ezeken a meccseket megússzuk kapott gól nélkül. Ha még ezúttal kicsit szerencsések is voltunk, nagyon jó, hogy nem szenvedtünk. A legfontosabb a csapat megfelelő hozzáállása” – jelentette ki Barzagli.
A Fiorentina és a Juventus a következő hetekben még kétszer összecsaphat egymással, a két olasz gárda az Európa Liga nyolcaddöntőjében is egymás ellen szerepel.

Az első összecsapásra csütörtökön kerül sor Torinóban: a hazai győzelem oddsa 1.36, a döntetlenre 4.50, a vendégek sikerére 8.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply