Di Maria az el clásicóra koncentrál

2014. March 10. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

A Real Madrid argentin labdarúgója kihagyhatja a Malaga elleni következő bajnokit, hogy ezzel biztosan elkerülje egy eltiltás lehetőségét az el clásico előtt.
Angel Di Maria

Di Maria tart egy esetleges eltiltástól.

A Real Madrid vasárnap imponáló magabiztossággal szerezte meg a három pontot a spanyol pontvadászatban a Levante ellen. A királyi alakulat 3-0-s hazai sikeréből Cristiano Ronaldo és Marcelo is góllal vette ki a részét, a végeredmény a 81. percben Nikolaos Karabelas öngóljával alakult ki. A győzelemmel a Real Madrid növelni tudta előnyét a tabella élén, a királyiak 67, az Atletico Madrid 64, míg a címvédő Barcelona 63 pontot gyűjtött 27 forduló alatt.

A meccsen pályára lépett Angel Di Maria is, aki az 58. percben sárga lapos figyelmeztetésben részesült. Az argentin labdarúgónak már csak egy sárgát kell kapnia az automatikus bajnoki eltiltáshoz, ezért könnyen lehet, hogy a következő meccset kihagyja, hogy az azt következőn biztosan ott lehessen.

“Még nem tudom, hogy lesz, nehéz a döntés. De én jobban örülnék neki, ha a Malaga elleni meccset kihagynám” – mondta Di Maria, aki szerint sokat kockáztatna, ha vállalná a következő körben a játékot, mivel minden meccsen teljes erőbedobással küzd, nem lenne rá garancia, hogy nem kap ismét sárgát, ami egyet jelentene az el clásico kihagyásával.

“Ha játszanom kell a Malaga ellen, az kicsit gátolni fog” – jelentette ki az argentin.

A listavezető Real Madrid szombaton lép pályára a 16. Malaga otthonában: a hazai győzelem oddsa 15.00, a döntetlenre 5.00, a Real Madrid sikerére 1.25 a szorzó. A két csapat őszi bajnokiját 2-0-ra nyerte a Real Madrid.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply