Banega áráról megegyezett a Sevilla és a Valencia

2014. August 18. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Ever Banega
A spanyol La Ligában szereplő Sevilla mindenben megegyezett a Valenciával Ever Banega szerződtetéséről, így a játékosnak már csak az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon kell átesnie.

 

A 26 éves középpályás 2008-ban, nagy reményekkel szerződött a Valenciához, de valahogy sosem tudta azt a kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani, amit vártak volna tőle a klub vezetői és szurkolói. Ugyan az argentin válogatottban már több mint 30 fellépése van a tengerpartiaknál nem mindig boldogult, így az előző szezont kölcsönben töltötte hazájában, a Newell’s Old Boyst.

Banega – aki egy éven keresztül még az Atletico Madridot is erősített –, akkor lesz hivatalosan a Sevilla játékosa, ha túlesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, de ezzel aligha lesz problémája. A dél-spanyolországiak hivatalos honlapjukon jelentették be a transzfer tényét, majd megemlítették, hogy már csak néhány dokumentumot kell aláírnia a labdarúgónak.

A Sevilla nem kevés játékost igazolt már, Banega a nyolcadik érkező, de több alapemberét is elveszítette, legutóbb például Alberto Morenót, aki a Liverpoolnak mondott igent. Távozott már jóval korábban Ivan Rakitic is, aki az Európa Liga-győztes együttes alapembere és csapatkapitánya volt, de a Barcelona nem kevés pénzt áldozott a horvát karmesterért – Banega az ő pótlására érkezett.

A Sevilla az új idény 23-án, szombaton kezdi, és éppen a Valenciát fogadja majd. Tavaly az andalúz csapat 2-0-ra nyert, legutóbb pedig tíz éve, 2004-ben kapott ki odahaza hétvégi ellenfelétől. Valenciában egyébként a “denevérek” nyertek az előző szezonban, 3-1-gyel küldték haza ellenfelüket.

A Sevilla szombati győzelmét 2.10 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.40, a Valencia sikerére pedig 3.40 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply