Bale-en kisebb a nyomás Madridban

2013. December 22. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Gareth Bale, a Real Madrid walesi szélsője jó döntésnek tartja, hogy a spanyol fővárosba igazolt, mert itt nem kell állandó nyomás alatt játszania.
Cristiano Ronaldo

Ronaldóék sok terhet levesznek Bale válláról.

Az elmúlt években, a Tottenhamnél a szurkolók elvárták Bale-től, hogy egyedül “vigye a hátán a csapatot”, míg a Real Madridnál nincs ilyen nyomás a szélsőn, hiszen ha neki esetleg nem is megy annyira a játék, ott van Cristiano Ronaldo, Isco, Angel Di Maria vagy Karim Benzema, akik képesek akár egyedül is meccset eldönteni.

“Világklasszis játékosokkal vagyok körülvéve, kizárólag a saját játékomra kell koncentrálnom, és nem feladatom, hogy egyedül vigyem előre az egész csapatot. Sokkal jobban élvezem ezt a szerepet” – jelentette ki Bale.

A szélső hozzátette: nehéz volt a beilleszkedés, de csak azért, mert kihagyta a felkészülés nagy részét, ezért fizikálisan és mentálisan is lemaradásban volt a többiekkel szemben. Mire ezt a hátrányt ledolgozta, már érezte, hogy képes megmutatni igazi arcát, és az utóbbi hetekben már nem is érheti panasz a játékát.

A Real Madrid a Valencia vendége lesz vasárnap este. A fővárosiak eddig csak a tabella első két helyezettjétől, a Barcelonától és az Atletico Madridtól kaptak ki az idényben, így önbizalommal telve léphetnek pályáára a 10. helyen álló Valencia otthonában.

Bale játéka kérdéses volt a napokban, de a walesi játékos péntekre felépült kisebb sérüléséből, így ott lesz az utazó keretben.

A Valencia győzelmére 5.25 az odds, a döntetlenre 4.20, a madridi diadalra 1.60 a szorzó.

A hazaiak a múlt heti, Atletico Madridtól elszenvedett vereség után menesztették Miroslav Djukic vezetőedzőt, és azóta még nem találták meg az utódot. A csapatot Nico Estevez irányítja az idei utolsó bajnokin.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply