A bajnoktól igazolt a Sunderland

2014. August 6. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Jack Rodwell
A Sunderland bejelentése szerint sikerült megállapodni a Manchester Cityvel Jack Rodwell átigazolása kapcsán, a 23 éves középpályás öt évre kötelezte el magát új klubjához.

 

A mindössze 23 éves védekező középpályás immár hét éve mutatkozott be az angol élvonalban, az Everton nevelése azonnal berobbant a legjobbak közé. 2012-ben az anyagi fronton megerősített Manchester City igazolta le, ám az elmúlt két szezonban alig kapott játéklehetőséget. Rodwell összesen csak 16 bajnokin lépett pályára a Manchester Cityben, amellyel az elmúlt szezonban bajnoki címet nyert.

Jelen állás szerint a középpályás a következő szezonban sem lenne kezdőcsapat tagja, Manuel Pellegrini kerete ugyanis tele van sztárokkal, Rodwell minden bizonnyal csak a kispadot koptatná. Ám a játéklehetőségre vágyó labdarúgó inkább a váltás mellett döntött, és nem is kellett sokáig keresgélnie.

A Sunderland csapott le a lehetőségre, és gyorsan megszerezte a 23 éves labdarúgó játékjogát. A hírek szerint az elmúlt szezonban a kiesés ellen küzdő klub Rodwellért 12 millió eurót fizet a Manchester Citynek, a játékos pedig öt évre kötelezte el magát.

A sunderlandiak a twitteren jelentették be a hírt a szurkolóknak.

“A Sunderland FC örömmel jelenti be, hogy sikerült megegyezni a Manchester City FC-vel Jack Rodwell átigazolásáról” – szól a hivatalos bejelentés.

A Sunderland augusztus 16-án a West Bromwich Albion otthonában kezdi meg szereplését az angol bajnokságban: a hazai győzelem oddsa 2.20, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére 3.30 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply