Az újonc visszavágásra készül az Inter ellen

2016. April 9. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Daniel Ciofani
A Frosinone abszolút újoncként kezdte a Serie A-t, és ahhoz, hogy ősztől nekivághasson a második évének is, nagyon fontos lenne, hogy a csapat nyerjen az Inter ellen.

A Frosinone edzője, Roberto Stellone azt nyilatkozta, megpróbálnak masszív védekezés mellett kontrákat vezetni, mert az tűnt fel neki, hogy a milánóiaknak általában nem megy a felállt védelem elleni játék.

Emiatt Stellone várhatóan csak a 8 góljával házi gólkirálynak számító Daniel Ciofanit tolja fel a csatársorba, akit a bolgár Alekszander Tonevnek kell majd támogatnia, a többieknek pedig elsősorban a védekezés lesz a fő feladatuk. Amíg a Frosinone a kiesés ellen próbál menekülni, addig az Inter számára jelenleg egy reális cél van, megtartani az ötödik helyet, amely Európa Liga-indulást jelentene a következő idényben.

Roberto Mancini csapata matematikailag még a BL-t érő harmadik helyre is odaérhetne, de nehéz elképzelni, hogy a maradék hét fordulóban a csapat képes ledolgozni a Romával szembeni nyolcpontos hátrányát. Mancini biztosan nem számíthat majd két védőjére, az előző fordulóban a Torino elleni hazai vereség alkalmával kiállított Mirandára, valamint Nagatomo Jutóra, őket Jeison Murillo és Alex Telles pótolhatja.

Az Internek nem lesz könnyű dolga a Frosinone ellen, mert a kiscsapat a legutóbbi öt hazai meccséből kettőt megnyert (1-0 a Bologna ellen, 2-0 az Udinese ellen), kétszer döntetlent játszott (egyaránt 0-0 a Lazio és a Fiorentina ellen), és csak a Juventus tudta két vállra fektetni Juan Cuadrado és Paulo Dybala második félidőben szerzett góljaival. Az ősszel a Giuseppe Meazza stadionban az Inter nagyon meggyőző volt, 4-0-val küldte haza az újoncot, amely most revánsra készül.

A Frosinone győzelmére a szorzó 6.00, a döntetlenre 3.80, az Inter sikerére 1.61.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply