Az újonc menedzsere nem írná le csapatát

2014. August 18. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Sean Dyche
A szakemberek szerint a Burnley lesz az egyik kieső az idei Premier League-szezon végén, legalábbis a szorzók ezt mutatják. Az újonc csapat menedzsere, Sean Dyche azonban erről másképp vélekedik.

 

A szakember abban bízik, hogy az előző szezonban, tehát még a Championshipben szerzett tapasztalatok nagy hasznára lesznek együttesének. A Burnley áprilisban biztosította be második helyét a tabellán, akkor a playoffért harcoló Wigan Athleticet verte 2-0-ra.

“Több fontos, nagy téttel bíró mérkőzésünk is volt az előző szezonban, ezt hajlamosak az emberek elfelejteni” – mondta Dyche. “A Wigan ellen például fantasztikus teljesítményt nyújtottunk. Az a meccs nagyon sokat jelentett mindenki számára, hiszen tudtuk, hogy amennyiben győzünk, feljutunk a legjobbak közé.”

Dyche elismerte, nem pont a Chelsea elleni találkozót kell nekik megnyerniük, mivel a londoniak jóval esélyesebbek náluk, de mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy kemény csatára késztessék ellenfelüket. Jose Mourinho csapatának a győzelmére 1.40 az odds, míg a Burnley sikerét 9.00 szorzóval lehet megjátszani.

“Minden azon múlik, hogy a játékosok hogyan kezelik a helyzetet” – folytatta a szakember. “Keményen dolgozunk azért az edzéseken, hogy megakadályozzuk őket a helyzetek kialakításában, így a gólszerzésben is.”

Sam Vokes az egyedüli sérült, a walesi gólvágó Danny Ingsszel együtt pazar szezont zárt a másodosztályban: előbbi 20, utóbbi 21 találatig jutott. A klub többnyire rutinos, komolyabb PL-tapasztalattal rendelkező labdarúgókat szerződtetett eddig a nyáron, így például a védő Steven Reidet és Stephen Wardot, vagy a középpályás Matthew Taylort és Michael Kightlyt.

A mérkőzést hétfő este rendezik a Turf Moorban.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply