Az ívelésekre figyel a Liverpool

2014. April 6. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Brendan Rodgers

A Liverpool az első helyen várta a Premiership hétvégi fordulóját, de ezt a pozíciót csak akkor tudja megtartani, ha legyőzi idegenben a West Hamet.

 

A Liverpool parádés formában játszik a 2014-es évben, idén még egyetlen bajnokiját sem veszítette el, tizenhárom meccséből tizenegy győzelmet aratott és két döntetlent ért el, legutóbbi hat összecsapásán nem veszített pontot. Miután a riválisok többször is botlottak, a kiváló eredménysor elég volt ahhoz, hogy a csapat feljöjjön a tabella első helyére, és a bajnoki cím egyik nagy esélyesévé lépjen elő.

Bár a Chelsea szombati győzelmével visszaelőzte a Mersey-partiakat, amennyiben Steven Gerrardék vasárnap győznek a West Ham otthonában, visszaszerzik az első helyet. Brendan Rodgers vezetőedző arra számít, hogy a londoniak sok beadással operálnak majd, és abban bíznak, hogy érvényesíteni tudják támadóik fizikális erejét.

“A West Ham ereje a direkt futball, magasan ívelik be a labdákat a tizenhatosra, és veszélyesek a szögleteik is. Andy Carrol az előző fordulóban is szerzett fejesgólt, erre nagyon fel kell készülnünk. Megoldottunk már máskor is hasonló feladatokat, most is boldogulni fogunk” – mondta Rodgers.
A Liverpool vasárnapi győzelmére 1.40 az odds, a döntetlenre 5.25, a hazai West Ham sikerére 8.50 a szorzó.

A West Ham előző két bajnokiját megnyerte, igaz, azt megelőzően három meccsen nem szerzett pontot. A két csapat őszi bajnokiján, Liverpoolban a vörösök 4-1-re nyertek.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply