Az Everton tart a West Bromtól

2015. January 18. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Roberto Martinez
Nehéz mérkőzés vár hétfő este az Evertonra az angol Premier League 22. fordulójában. Roberto Martinez legénysége a náluk mindössze egy ponttal kevesebbet gyűjtő West Bromwich Albiont fogadja.

 

Továbbra sem remekel az Everton a bajnokságban, hiszen túl az idény felén továbbra is csak 22 pontos, ami a 13. helyre elég. A liverpooliak mindössze három pontra vannak a kieső zónától, hétfőn pedig egy riválist, a 15. West Bromot fogadják.

A hazaiak menedzsere, Martinez szerint kemény meccsre van kilátás, hiszen a birminghamieket nem régen átvevő Tony Pulis irányítása alatt az együttes jó formát mutatott az elmúlt három mérkőzésén: döntetlen a West Ham United ellen, kiütéses győzelem az alsóbb osztályú Gatesheaddel szemben az FA-kupában, illetve egy minimális siker a Hull City ellen a bajnokságban.

“Mindannyian tudjuk, hogy Tony rengeteg tapasztalattal rendelkezik, nagyon sok klubnál volt sikeres, eredményei kiválóak” – fényezte a spanyol kollégáját. “A lehető legjobban kezdte munkáját az új állomáshelyén, hiszen hazai közönség előtt győzelemmel mutatkozott be. Nehéz összecsapásra számítunk, hiszen egy szervezett ellenféllel kell majd megmérkőznünk. Igazi csapatként dolgoznak a West Brom-osok, tudják, hogyan vegyék be az ellenfél kapuját.”

Az Evertonnak még kilenc hazai meccse lesz az idei bajnokságban, Martinez pedig szeretné, ha ezeket mind megnyerné csapata – persze ez nem lesz könnyű, főleg annak a tudatában, hogy a liverpooli kékek képtelenek kilábalni a hullámvölgyből.

Az Everton győzelmére 1.85 az odds, míg a döntetlent 3.60, a vendég West Bromwich Albion sikerét pedig 4.75 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply