Az Atletico Madrid egy lépésre van a céljától

2015. May 23. Saturday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Diego Simeone
Az Atletico Madrid vezetőedzője reméli, hogy a szezon utolsó meccsén sikerül bebiztosítani az eredeti célt, vagyis, hogy az Atletico Madrid a következő szezonban is a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelhessen majd.

Az Atletico Madrid elmúlt szezonja szenzációsra sikerült, két éve senki sem remélte a klubnál, hogy Diego Simeone együttese a bajnokságban le tudja győzni a Barcelonát és a Real Madridot is, emellett pedig eljut a Bajnokok Ligája döntőjébe is. A remekléssel persze alaposan megnőttek az elvárások is, amelyeknek a vezetőedző szerint sikerült megfelelni.

Simeone csapata a spanyol labdarúgó-bajnokság utolsó fordulója előtt 77 ponttal harmadik, míg a negyedik helyezett Valencia három ponttal és eggyel rosszabb gólkülönbséggel követi, vagyis még akár meg is előzheti az utolsó körben. Ha azonban az Atletico Madrid szombaton pontot szerez a Granada ellen, akkor a fővárosiak már mindenképpen a legrangosabb európai kupasorozat főtábláján találják magukat.

“A bajnoki címet követő év mindig nehezebb, az elvárások elképesztően megnőttek. A keret elképesztő erőfeszítést tett azért, hogy a bajnokságban elérjük a célunka, és most már csak egy lépésre vagyunk ettől” – jelentette ki Simeone. “Keménynek és agresszívnek kell lennünk, úgy játszani, mint egy döntőn.”

A kiesés elől menekülő Granadának is szüksége lesz a pontokra, így nem várható, hogy könnyű dolga lesz megtenni az utolsó lépést Simeone csapatának: a Granada győzelmének az oddsa 4/1, a döntetlenre 5/4, az Atletico Madrid sikerére 7/5 a szorzó.

Ősszel a Granada 2-0-ra kikapott a fővárosiak otthonában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply