Az Atletico középpályást igazolt

2016. January 2. Saturday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Augusto Fernandez
Az Atletico Madrid volt a leggyorsabb bejelentő az átigazolási piac januári megnyitása után, és már elsején bejelentette, hogy szerződtette Augusto Fernandezt.

Az Atletico ebben az évadban is képes megszorongatni a La Liga két óriását, a Barcelonát és a Real Madridot, 17 forduló után a második helyen áll a tabellán, ugyanannyi pontot gyűjtve, mint az éllovas katalánok. A madridiak természetesen nem elégednek meg azzal, hogy szorossá teszik a bajnoki címért zajló csatát, szeretnének ismét győztesen kikerülni a versenyfutásból, akárcsak 2014 tavaszán. Ennek érdekében január 1-jén bejelentették, hogy leigazolták a Celta Vigo argentin válogatott középpályását, Augusto Fernandezt.

A 29 éves játékos szerdán még pályára lépett az ötödik helyen álló Celta bajnokiján, majd összepakolt, és áttette székhelyét Madridba, ahol akár már szombaton pályára léphetne, de Diego Simeone hagy számára időt az akklimatizálódásra, és nem nevezte a Levante ellen bajnoki keretébe.

“Fernandez már bizonyította rátermettségét a La Ligában, megfelelő tapasztalata van, így minőséget, valamint versenyt hoz a nagyszerű játékosokból álló középpályánkra. Szerződtetése nagy segítségünkre lesz abban, hogy mindhárom sorozatban helyt álljunk a tavaszi szezonban” – mondta Jose Luis Perez Caminero, a madridiak sportigazgatója.

Fernandez három és fél évre szóló szerződést írt alá az Atleticóval. A madridiak hazai pályán, a 17 forduló alatt mindössze 11 pontot gyűjtő, sereghajtó Levante ellen kezdik meg az újévet. Az Atletico győzelmére a szorzó 1.20, a döntetlenre 6.50, a Levante diadalára 17.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply