Az Arsenalhoz tart Vardy

2016. June 5. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Jamie Vardy
Az Arsenal támadója, Olivier Giroud a Sky Sports Newsnak adott interjújában elárulta, hogy a Leicester City gólzsákja, Jamie Vardy náluk akar futballozni a nyártól.

Az elmúlt napokban bombaként robbant a hír, hogy az Arsenal állítólag aktiválta Vardy kivásárlási árát, így már csak az angol támadón múlik, átigazol-e a londoniakhoz. A tényt, hogy az Arsenal komolyan érdeklődik Vardy iránt, Clauido Ranieri, a friss bajnok menedzsere is megerősítette, a hétvégén pedig Giroud is ezt támasztotta alá nyilatkozatával.

“Nekem azt mondták, hogy Jamie hozzánk akar igazolni, ez pedig számunkra egy igen jó hír, hiszen egy kiváló játékosról beszéltünk” – mondta a francia válogatott centere, aki szombaton két gólt is szerzett hazája szerelésében a skótok elleni felkészülési mérkőzésen. Vardy érkezése azonban nem feltétlen jó a számára, hiszen a leicesteri gólvágó az ő helyére érkezne. Ez azonban egyáltalán nem aggasztja a 29 éves futballistás.

“Már régebben is többször mondtam: örülök, ha van rivalizálás csapaton belül. Mindig is kiváló csatárok voltak az Arsenalnál, és én mindig a legjobbat akarom a klubnak. Remélem, hogy segíteni tud nekünk elhódítani a trófeát.”

Giroud hozzátette, Arsene Wenger menedzser a nyáron mindenképpen akar igazolni egy csatárt, de az sem elképzelhetetlen, hogy kettőt fog szerződtetni, hiszen Danny Welbeck az utóbbi időben rengeteget bajlódott sérüléssel. Giroud a mögöttünk hagyott szezonban 16 bajnoki gólig jutott, míg Vardy 24-ig.

A Leicester óriási meglepetésre megnyerte a bajnokságot, míg az Arsenal a második helyen zárt, bár az idény felénél nagy esélyesnek volt kikiáltva.

Arra, hogy az Arsenal a következő szezonban megnyeri a Premier League aranyérmét a szorzó 7.00, míg a Leicester City címvédését 26.00 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply