A Juventusban marad Evra

2016. June 7. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Patrice Evra
A már 35 éves Patrice Evra a Juventus-szal újabb egy évet hosszabbított, a játékos rutinjával nagy szolgálatot tett az elmúlt két évben az olasz bajnokcsapatnál.

A francia labdarúgó azok után került Torinóba, hogy a Manchester Unitednél Sir Alex Ferguson visszavonulása után már nem számítottak a játékára. Azonban Evra gyorsan megtalálta új csapatát, és nem is tett rossz lóra a Juventusszal.

A középpályás az elmúlt két évben két bajnoki címet nyert és kétszer hódította el az Olasz Kupát a Juventusszal, amely az olasz labdarúgás történetében először védte meg duplázását. Massimiliano Allegri csapatában Evra bizonyított, így a klub úgy döntött, hogy még egy év szerződéshosszabbítást ajánl a franciának, aki hétfőn el is fogadta azt.

“Patrice Evra a mai napon megújította kontraktusát a Juventusszal, további egy évig biztosan a torinói csapat játékosa lesz. A szerződés egyik záradéka szerint a felek közös elégedettsége esetén újabb egy éves hosszabbítása léphet életbe” – szól a Juventus közleménye.

Evra már az elmúlt hónapban bejelentette, hogy mindenképpen maradni szeretne Torinóban, és már közel áll a megegyezéshez a folytatást illetően.

“Mindenki azt mondta már a szezon elején, hogy nekünk végünk. Még fel sem fogtuk, hogy ennek ellenére mit hoztunk létre” – mondta a francia utalva a gyenge szezonkezdetre.

Evra első évében 33 mérkőzésen lépett pályára, a nemrég véget ért idényben pedig 35 találkozón küldte pályára Allegri.

Arra, hogy a Juventus 2017-ben megnyeri a Bajnokok Ligáját, 17.00 a szorzó, míg a Serie A második helyén záró Napoli BL-sikerére 51.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply