Átgondolt stratégiát követ a Liverpool

2014. July 31. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Brendan Rodgers
A Liverpool három játékost már igazolt a nyáron, és továbbra is aktív az átigazolási piacon, de Brendan Rodgers menedzser nem tart attól, hogy gond lesz az új játékosok beépítésével.

 

A liverpooliak Luis Suarez eladásából jelentős bevételhez jutottak nyár elején, a csatárért kapott pénzből bőven jut a keret megerősítésére. Eddig Adam Lallana, Lazar Markovic és Dejan Lovren érkezett a Mersey-parti együtteshez, de a szakvezetés keményen dolgozik azon, hogy további kulcsemberek érkezzenek az átigazolási időszak végéig.

Sokan úgy vélik, a klub a Tottenham sorsára juthat, a londoniak egy éve Gareth Bale eladási árából hoztak fél csapatra való játékost, közülük azonban kevesen tudtak meghatározó focistává válni, és az együttes játéka is visszaesett.

Rodgers nem tart attól, hogy saját csapata hasonló sorsra jut, véleménye szerint jól átgondolt stratégia mentén igazolnak új játékosokat a következő idényre.

“Mi egy másik klub vagyunk, másféle víziókkal, minden egyes lépésünk mögött jól megtervezett stratégia van. Rengeteget egyeztettünk az átigazolásokért felelős csapatunkkal, szerettünk volna mélységet adni a keretünknek. Minőségben és játékosszámban nem voltunk elég erősek az előző idényben, ezért akartunk több új embert is szerződtetni, ne feledjük, most már a nemzetközi porondon is helyt kell állnunk” – mondta Rodgers.

A szakvezető hozzátette: az új játékosok beépítése megfelelően zajlik, mindenki tisztában van a szerepével és feladataival.

A Liverpool augusztus 17-én, a Southampton ellen kezdi meg az új idényt hazai pályán. Győzelmére 1.36 az odds, a döntetlenre 5.00, a vendégek diadalára 7.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply