Allegritől pihenőt kap Dybala

2015. December 16. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Paulo Dybala
Egy torinói derbi akkor is felfokozott hangulatú, ha a bajnokság helyett csak az olasz kupában csap össze a város két csapata, a Juventus és a Torino.

Jelen állás szerint úgy tűnik, Massimiliano Allegri, a Juventus edzője lemond az egyik legjobb formájában lévő játékosáról, Paulo Dybaláról, aki az elmúlt hét meccsén négy gólt szerzett, és volt egy gólpassza is. Allegri megnyugtatta a szurkolókat, hogy Dybalával minden rendben van, szó sincs arról, hogy sérült lenne, csak pihenőt ad neki a szerdai találkozóra.

“Sok meccset játszott mostanában, úgyhogy ráfér a pihenő. A Mario Mandzukic, Simone Zaza, Alvaro Morata hármasból kerül majd ki a csatárpáros. Mindannyian jó állapotban vannak, a csapat pedig nagyon jó időszakon ment keresztül, úgyhogy jó hangulatban zárhatjuk az évet, és optimistán várhatjuk 2016-ot” – mondta a Juventus edzője.

A Juventus csak most, a legjobb 16 között szállt be a kupába, mivel a nemzetközi kupában érdekelt csapatok kiemeltnek számítanak, a Torino viszont már két kört is letudott, az egyaránt másodosztályú Pescara és Cesena ellen is 4-1-gyel ment tovább. A két csapat a bajnokságban október végén találkozott egymással, akkor Paul Pogba góljára Cesare Bovo felelt, és amikor már úgy tűnt, a Toro elcsen egy pontot, Juan Cuadrado megszerezte a Juventus győztes gólját a hosszabbításban.

A Serie A-ban a Juventus nyolc ponttal szerzett többet a városi vetélytársnál, igaz, a Torino eggyel kevesebb meccset játszott, mivel a köd miatt elmaradt a Sassuolo elleni találkozója.

Ami intő jel lehet a Torino számára: a csapat utoljára 1995 áprilisában győzött a Juventus otthonában, akkor 2-1 lett a végeredmény a Bikák javára.

A szerdai meccsen a Juventus győzelmére a szorzó 1.57, a döntetlenre 3.60, a Torino sikerére 6.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply