by

AC Chievo Verona vs. US Lecce – 2012/05/13

2012. May 11. Friday in Elemzés, Olasz Serie A, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

AC Chievo Verona

VS

Olasz Serie A

2012/05/13 20:45 (CET),

Marc Antonio Bentegodi Stadion

US Lecce
 Liga pozíció: 12  Liga pozíció: 18
Hazaiként:  Teljesítmény: Vendégként:

A Lecce úgy fog neki ennek a szezon-záró ütközetnek, hogy tudja, nyernie kell bármi áron a Chievo ellen. És még ez sem elég garancia arra, hogy jövőre is a Serie A-ban folytathassák, ugyanis meg kell várni a többi mérkőzések eredményét is.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.35 1 | 2.35 Unibet X | 3.50 X | 3.50 Sportingbet 2 | 3.00 2 | 3.00 Winmasters

A Lecce a 18. (kieső helyen) maradt, 3 pontra az előttük álló Genoa csapatától, miután szombaton 0:1-es vereséget szenvedett a Fiorentinától. Serve Cosmin edzőnek és játékosainak elméletileg csak egy lehetősége maradt, hogy elkerüljék a kiesést: nyerni kell a Chievo ellen, és a Genoa el kell bukjon a Palermoval szemben. Így a Leccenek is 39 pontja lenne, mint a Genoának.

Kettejük (Lecce és Genoa) mérkőzései 2 döntetlennel zárultak, 0-0 és 2-2, így közöttük a gólkülönbség fog dönteni, ahol a Lecce előnyben van -15 góllal a Genoa -21ével szemben. Ez az utolsó fogodzó, amiben még a Lecce kapaszkodhat a túlélésért.

A Chievo egy jól sikerült Palermo elleni összecsapást (4-4) követően fog pályára lépni. A csapat a találataival kicsit szépített a rúgott góljainak statisztikáján, de még mindig egyike a legkevesebb gólt szerző csapatoknak. Szicíliában is nehezen indult be a szekér, már a 19. percben 2 gólos hátrányba kerültek, de sikerült összekapniuk magukat, így 1 ponttal és 4 góllal térhettek haza. A csapat a tabella közepén áll, távol a kieső zónától, és az Európa Ligát érő helytől is 12 pont választja el.

A Verona-i csapat tét nélkül, csakis a büszkeségért, fog játszani a Lecce elleni mérkőzésen. Boukary Drame és Cyril Thereau is sérüléssel küszködött, de lehet erre a mérkőzésre szerepet kapnak.

A Lecce kolumbiai párosa, Luis Muriel és Juan Cuadrado, tíltásból térnek vissza, de Gennaro Delvecchio és Leonardo Migliónico pont a felfüggesztésük miatt kell kihagyják a szezon utolsó meccsét.

Lehetséges kezdő tizenegy:
  • Chievo: Puggioni, Sardo, Cesar, Acerbi, Jokic, Luciano, Rigoni, Bradley, Cruzado, Pellissier, Paloschi
  • Lecce: Benassi, Tomovic, Carrozzieri, Esposito, Cuadrado, Blasi, Giacomazzi, Bertolacci, Brivio, Di Michele, Muriel

Összegzés:

A Lecce idegenben mind a Lazio mind a Juventus kapujába be tudott találni az utóbbi mérkőzésein, ami arra enged következtetni, hogy a Chievo ellen is sikerülhet gólt szerezni… sőt, a csapatok motiváltságát szem előtt tartva, vendég győzelemre számíthatunk.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Lecce Győzelem | 3.00 Lecce Győzelem | 3.00 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/05/11, 10:41

Related Articles

Leave a Reply