by

SS Lazio vs. Inter Milan – 2012/05/13

2012. May 11. Friday in Elemzés, Olasz Serie A, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

SS Lazio

VS

Olasz Serie A

2012/05/13 20:45 (CET),

Stadio Olimpico, Róma

Inter Milan
Liga pozíció: 4 Liga pozíció: 6
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Utolsó forduló az olasz bajnokságban. Pár dolog még tisztázatlan. A SS Lazio vs. Inter Milan meccs például kupainduló helyezésekről dönthet és még az estleges BL indulásba is beleszólhat.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.65 1 | 2.65 Unibet X | 3.50 X | 3.50 Unibet 2 | 2.55 2 | 2.55 Sportingbet

A helyzet az, hogy még mindkét fél odaérhet a harmadik helyre. A kulcs meccs mégsem ez, hanem a Catania – Udinese, mert ha az Udinese csak egy pontot is szerez, akkor mindkét fél számára hiú remény a dobogó. És alighanem megszerzik az Udinese a pontot, de talán a győzelmet is.

Az Inter előtt még más akadály is tornyosul, amit úgy hívnak Napoli, akik előttük állanak a sorban, és ha vasárnap a Napoli otthon legyőzi Siena csapatát, akkor számukra megint elérhetetlen a dobogó. A Lazio előtt van a több esély, de nekik is csak akkor, ha győznek és ha az Udinese kikap. Ha az Udine döntetlent játszana és a Lazio nyerne, akkor beérnék őket pontilag, de ez sem jelentene boldogságot, mert pontazonosság esetén az egymás elleni eredmények a mérvadóak és ebben jobb az Udinese. Szóval halvány esélyt látok arra, hogy bármelyik fél is odaérjen a dobogóra. Az Európa liga indulás mindkét fél számára már biztosítás.

Az Inter hiába van jó formában, ez egy Lazio kategóriájú csapat otthonában aligha fog 3 pontot érni. A Lazio felfogja venni a harcot az Interrel, de aligha fogja őket legyőzni és ezért én döntetlent várok. Van még egy ok, amiért döntetlent várok, érdekes módon a két csapat 10 meccsel ezelőtt játszott egymással X-et. Az azóta eltelt 9 mérkőzésen felváltva verték egymást és nem játszottak X-et. Pedig egy olasz hagyományokhoz hozzátartozik a döntetlen, főleg ha két neves ellenfél játszik egymással.

Összegzés:

Összességében azért gondolom, hogy döntetlen lesz, mert az Inter nagyon jó formában van és sorra nyerte meccseit az elmúlt időkben. A Lazio megpróbálja a lehetetlent, de ahogy jönnek majd a hírek Cataniából az nagyban fogja befolyásolni a mérkőzés képét és nem pozitív irányba egyik fél felé sem, ami szépen ellaposíthatja a találkozót.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Döntetlen | 3.55 Döntetlen | 3.55 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/05/11, 12:44

Related Articles

Leave a Reply